28 лип. 2021 17:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

234

0

Монтажна піна Belife

Монтажна піна Belife

В інтернет-магазині Білайф можна купити матеріали високої якості, що відповідають конкретним вимогам споживача


В сучасному будівництві неможливо уявити будь-який процес без використання герметиків і монтажної піни. Якщо раніше для герметизації застосовували різні мастики, але на сьогодні будівельна піна стала основним засобом для закладення швів, стиків різної складності і розміру. В інтернет-магазині Білайф можна купити матеріали високої якості, що відповідають конкретним вимогам споживача.

_IDEg3aDzvcOFZmGgoU9e7YXE4wIXzHSXhvvPGzGfVuN8_UAACZVfj4ejfM-UnaKMAXFHWjZVfH4SPd2tULxwOx1odo2A_qF1fzBZ-GoWRx_HBMhZEznOFQ2wSSS5IrYQrywmhUG

Особливості монтажної піни Belife

Працювати з таким будматеріалом одне задоволення. Аерозольний балончик дозволяє заповнити тріщини, стики, а еластична субстанція проникає в самі важкодоступні місця. Застосовується монтажна піна при установці вікон, дверей, трубопроводів, інженерних систем. Сфера використання герметика дуже широка як в професійному будівництві, так і побутовому ремонті.

До складу однокомпонентного поліуретанового герметика входять каталізатори, ізоціанати, стабілізатор, спінювач. Співвідношення кожного елемента визначає рівень жорсткості і ступінь розширення, які повинні брати до уваги покупці при виборі засобу. Головне властивість монтажної піни - це здатність до полімеризації, а не висихання. Процес затвердіння відбувається при безпосередньому контакті з вологою, тому монтажну піну наносять на злегка змочену поверхню.

vHDvpqZgQAHhwAfUfQUx6txgoCVjw-0kiEmJ9T-RpfwZ7egQ6wmNwTCo7vDtHqe_nUbPBUkgX5NsxwKDQUE40U4rEuoGyYH4IA0XQtRemb6oQieh42L3OCmLXA6MIQyLdNSM4zv4

Принцип дії піни полягає в тому, що предполімер і пропеллент створюють реакцію витіснення консистенції. Зовнішні чинники перетворюють рідкий склад в піну, яка швидко застигає. Тому що заповнюється поверхня має не тільки герметизирующие, але і звукоізоляційні властивості. Виходячи з характеристик, поліуретанова піна виконує наступні завдання:

  • Теплоізоляція - утворений пінополіуретан розміром в 2,5 см ідентичний теплопровідності цегляної стіни або дерев'яної перегородки в 19 см. Монтажна піна часто застосовується при утепленні поверхні фасаду;
  • Герметизація - першорядна функція, призначена заповнювати порожнечі, тріщини, шви;
  • Звукоізоляція - шар піни складається з повітряних осередків, які перешкоджають проникненню звукових коливань.

Різновиди монтажної піни

Дуже важливо правильно підібрати вид матеріалу, в залежності від умов застосування і інших чинників. Компанія Belife пропонує покупцям такі різновиди герметизирующих засобів:

1. Професійні - використовуються тільки з пістолетом, призначені для великих обсягів будівельних робіт. Мають високу ступінь розширення, що потрібно враховувати для запобігання зсуву або деформації конструкцій.

2. Побутові - представлені у вигляді простих аерозолів з аплікатором. Відрізняються низькою ступінь розширення, підходять для багаторазового використання.

3. Зимові, літні - в залежності від температурного режиму зовнішнього середовища потрібно враховувати граничні показники застосування та експлуатації герметика. Літня монтажна піна може наноситися при +5 ... + 35 градусів Цельсія, а зимова - -180С. При цьому шар пінополіуретану відмінно зберігає властивості при будь-яких температурних коливаннях.

4. Всесезонна - універсальний вид з високою стійкістю до негативних впливів.

8TX31nC9hg2_AHDQollYCwhUdQirS3tyPqKMhufchWzgk9xaHRvD8OTQeTS8FNg0kv1VWilaIMGdYQEznapGZiVECdVQMATuHg4DkSRntCgv69Z9YStYA7uO2QqqPJlczjFfwQXM

Всі види монтажної піни добре прилипають до поверхонь з каменю, кераміки, бетону, штукатурки, металу, скла. Єдиний виняток - тефлон, силікон, поліпропілен, поліетилен. Як ви вже переконалися поліуретановий герметик має унікальні властивості і виконує різні завдання. Не забувайте, що замовляти будівельну піну потрібно тільки у надійних постачальників, таких як інтернет-магазин https://belife.ua/. На сайті можна купити сертифіковані матеріали за демократичною ціною з доставкою в будь-яке місто України.