20 верес. 2016 09:57

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

69

0

Моргунов оголосив догану працівнику Вінницької мерії за помилки в рішенні виконкому

Моргунов оголосив догану працівнику Вінницької мерії за помилки в рішенні виконкому

 Керівника попередили про необхідність контролю


Моргунов оголосив догану працівнику Вінницької мерії за помилки в рішенні виконкому

 До працівника Вінницької міської ради застосовано дисциплінарне стягнення – оголошено догану за виявлені технічні та орфографічні помилки в рішеннях виконкому, його керівника попередили про необхідність контролю.

Розпорядження підписане Вінницьким міським головою, оприлюднене на сайті Вінницької міської ради.

«…12 вересня 2016 року при підготовці на чергове засідання виконавчого комітету міської ради проекту рішення «Про проект рішення міської ради «Про укладання, розірвання, поновлення договорів земельного сервітуту» знову ж таки були виявлені технічні та орфографічні помилки.

За неякісну підготовку проектів рішень виконавчого комітету міської ради, неналежне виконання своїх посадових обов’язків, відповідно до пункту 1 статті 147, статей 147¹, 148, 149 Кодексу законів про працю України, керуючись частиною 8 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Оголосити догану Деркач Маргариті В’ячеславівні, завідувачу сектору землекористування юридичних осіб відділу землеустрою департаменту архітектури, містобудування та кадастру міської ради.

2. Попередити Бондарчука Олександра Олексійовича, заступника директора департаменту, начальника служби кадастрів про необхідність якісного контролю за підготовкою проектів рішень…», - зазначено в рішенні.

Нагадаємо, раніше директор ЖЕК-у отримав догану за те що не виконав доручення житлового господарства і не виселив з підвалу багатоповерхівки котів.

Вінниця.info