12 черв. 2020 12:36

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

89

0

Моргунов повідомив, чи будуть у Вінниці літом проводити фестивалі та масові заходи

Моргунов повідомив, чи будуть у Вінниці літом проводити фестивалі та масові заходи

Масові заходи будуть проводити, якщо карантин після 22 червня скасують


Моргунов повідомив, чи будуть у Вінниці літом проводити фестивалі та масові заходи

В Україні адаптивний карантин триває до 22 червня. У більшості сферах вже почали діяти послаблення – запрацювали ресторани, бази відпочинку, дитячі садочки, в храмах можна проводити релігійні заходи.

На період карантину, у Вінниці скасували усі масові заходи, зокрема – День Європи. Однак в парку на Вишеньці планують грандіозне святкування Івана Купала. Вже оголосили тендер на послуги з організації і проведення культурно-мистецьких заходів з нагоди «Івана Купала». Очікувана вартість закупівлі – 152 тис грн.

Під час брифінгу 12 червня, мер Вінниці Сергій Моргунов повідомив, що якщо після 22 червня карантинні обмеження будуть усі скасовані, в місті можна буде проводити ряд інших масових заходів.

«По державі працює система адаптивного пом’якшення карантину і маємо надію, що вони 22 червня будуть скасовані. Тому ми маємо підготуватися до того періоду, коли карантин буде скасований. Запит на проведення традиційних масових заходів, зокрема – мистецькі вихідні, територія САН, вона потребує відповідної, – уже є.

Наголошую, що ми робимо просто технічну роботу, а в разі, якщо карантин буде відмінений – будемо проводити відповідні масові заходи з відповідним дотриманням усіх умов. А якщо карантин не буде відмінений, то не будуть проводитися заходи», – сказав мер.

Вінниця.info