14 верес. 2021 11:35

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

97

0

Вінничанину, який допоміг незрячій жінці перейти дорогу, вручили Подяку

Вінничанину, який допоміг незрячій жінці перейти дорогу, вручили Подяку

Подяку отримав Святослав Кравчук


Вінничанину, який допоміг незрячій жінці перейти дорогу, вручили Подяку

6 вересня по вулиці Пирогова у Вінниці водій допоміг перейти дорогу незрячій жінці, яка самотужки намагалась перебратися на інший бік автошляху «зеброю». Тоді мало хто з водіїв її пропускав. Хтозна, скільки б часу ще довелося стояти посеред дороги пішоходу, аби не кермувальник білого легковика, який вийшов зі своєї автівки та не перевів жінку.

Тоді ця новина спричинила справжній фурор. Багато казали, що «у наш час людяність ще не закінчилась». Сьогодні, 14 вересня, стало відомо, вінничанину Святославу Кравчуку, який зробив простий добрий вчинок, вручили Подяку.

Святослав Кравчук зазначив, що вважає таку поведінку нормою.

«Я бажаю людям, щоб вони завжди допомагали один одному, адже позитивні зміни починаються з кожного з нас. Жінка не бачила кольору світлофору, була дезорієнтована і не знала куди йти. І з мого боку було правильно перевести її через дорогу. Я вважаю це нормою і не вбачаю у цьому нічого особливого. Думаю, що так повинен робити кожен».

Чоловік розповів, що у нього є двоє дітей і він їм часто повторює, що завжди потрібно робити грані справи, навіть якщо цього ніхто не помічає, адже це робить життя кращим. Святослав прийшов на вручення Подяки зі своєю дружиною Ольгою.

«Про людяність. Пам’ятаєте відео Ситуаційного центру з вулиці Пирогова, де водій зупиняє авто і допомагає перейти дорогу жінці з вадами зору? Знайомтесь – це Святослав Кравчук. Сьогодні від імені всієї громади подякували за небайдужість і гідний вчинок. Хоча для Святослава – це норма, він звик допомагати людям, і незнайомим також. Покращувати цей світ треба починаючи з себе, переконаний хлопець. Каже, що так сім’я виховує і своїх двох діток. І що найважливіше – власним прикладом. З такими людьми наша громада стає сильнішою», – йдеться у дописі міського голови Сергія Моргунова.

Вінничанину, який допоміг незрячій жінці перейти дорогу, вручили Подяку

Вінничанину, який допоміг незрячій жінці перейти дорогу, вручили Подяку - фото 2


Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото зі сторінки Сергія Моргунова та скріншоти з відео

title