24 черв. 2020 16:38

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

126

0

Моргунов заявив, що Вінниця готова надати допомогу Могилеву-Подільському та Ямполю

Моргунов заявив, що Вінниця готова надати допомогу Могилеву-Подільському та Ямполю

За потреби відправлять спецтехніку і фахівців


Моргунов заявив, що Вінниця готова надати допомогу Могилеву-Подільському та Ямполю

У Могилеві-Подільському та кількох селах Ямпільського району почало підтоплювати вулиці і присадибні ділянки. Це пов’язано із опадами в центральних та західних регіонах України, через які на Новодністровській ГЕС провели контрольований скид води.

Так, місто Вінниця готове надати допомогу Могилеву-Подільському та Ямполю, які опинилися в епіцентрі події. За потреби відправлять спецтехніку і фахівців.

Про це у Фейсбук повідомив міський голова Сергій Моргунов.

«Переговорив з головою облдержадміністрації та колегами з міст Могилів-Подільський та Ямпіль і запевнив, що Вінниця в разі потреби надасть і спеціальну техніку і фахівців. У Могилів-Подільський вже виїхали представники нашої команди для того, щоб оцінити ситуацію на місці.

Взаємовиручка дуже важлива, вінницькі громади будуть сильнішими, якщо ми підставлятимемо плече один одному.

Пам’ятаємо ситуацію у 2008 році, коли підтоплення мало масштабні наслідки, постраждали люди. І зараз ми маємо максимально об’єднати зусилля, щоб підтримати громади, які стикнулись з серйозним викликом», – йдеться в дописі мера.

Нагадаємо, сьогодні вранці мер Могилева-Подільського попередив місцевих жителів про можливе підтоплення кількох вулиць, присадибних ділянок та дитячого табору відпочинку через підняття рівня води у Дністрі.

Фото затоплених ділянок опублікували свідки в соцмережах.

Вінниця.info, головне фото зі сторінки Сергія Моргунова