3 груд. 2010 11:43

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

23

0

Мороз позбавив життя вінничаннина та ще трьох «загнав» у лікарню

Мороз позбавив життя вінничаннина та ще трьох «загнав» у лікарню

На Вінниччині за останню добу одна людина загинула та ще троє потрапили у лікарні через переохолодження


Мороз позбавив життя вінничаннина та ще трьох «загнав» у лікарню

У Вінницькій області за останню добу від переохолодження загинула одна людина та ще троє потрапили у лікарні.

Про це повідомляє прес-служба ГУ МНС у Вінницькій області.

За повідомленням, у Вінниці поблизу «Станції переливання крові» місцевими мешканцями було знайдено без ознак життя чоловіка. На місце було викликано карету швидкої, медики якої приїхавши на місце додатково викликали «Медицину катастроф», які оглянувши чоловіка констатовали смерть.

Працівниками служби 102, тіло чоловіка, для подальшого встановлення причин смерті направлено на експертизу, які встановили, що загиблим був 54-річний житель м. Вінниці. За попередніми даними судово-медичної експертизи смерть наступила в результаті переохолодження.

Також до Тульчинського райвідділу міліції надійшло повідомлення про обмороження 39-річної жінки жительки с. Нестерварка. Нещасний випадок стався за нез’ясованих обставин в стані сильного алкогольного сп’яніння потерпілої. На даний час громадянка госпіталізована до ортопедичного відділення Тульчинської центральної районної лікарні з діагнозом «загальне переохолодження організму, обмороження двох кінцівок рук, задньої частини голови та сідниць».

Цієї ж доби в с. Терешки був знайдений 56-річний житель с. Паліївка, з діагнозом загальне переохолодження, який на даний час знаходиться в психіатричному відділенні Барської центральної районної лікарні.

У прес-службі ГУ МНС ще повідомили, що в травматологічне відділення поступив 43-річний безпритульний колишній житель Ростова на Дону (РФ) з діагнозом обмороження 1 ступеня (кінцівки) та загальне переохолодження.

 

ВИННИЦА.info


0
0