25 серп. 2021 16:21

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

135

0

Морські перевезення з Кореї: основні переваги

Морські перевезення з Кореї: основні переваги

Особливо популярна в Україні зараз корейська косметика


Економіка Південної Кореї на гідному рівні і продовжує активно розвиватися. Тому українські компанії та приватні підприємці замовляють різні види товарів в цій країні. Справа в тому, що продукція в Кореї якісна, при цьому недорога.

Популярні товари:

  • Електроніка;
  • Побутова техніка;
  • Косметика;
  • Деталі до автомобілів;
  • Одяг та взуття.

Особливо популярна в Україні зараз корейська косметика. А найдоступнішим способом доставити вантаж вважаються морские перевозки из Кореи.

Доставка товарів з Кореї в Україну морем

Доставка по морю - це більш тривалий варіант, ніж спосіб по повітрю, але набагато економічніший. До того ж це надійно і зручно. У порту Пусан вантажі складаються в контейнер, в Україні вивантаження відбувається або в Одесі, або в Чорноморську. Так з мінімальними витратами можна отримати свої посилки з Південної Кореї.

Залежно від того, який вантаж ви замовляєте, фірми, які займаються логістикою, вибирають оптимальний варіант. Щоб це було максимально швидко, комфортно і дешево. Якщо посилка невелика, можна організувати збірний вантаж. Тобто кілька замовників орендують один контейнер, щоб заощадити.

Фахівці з розміщення розподіляють посилки по контейнерах таким чином, щоб це було найбільш раціонально з точки зору надійності і логістики. Вглиб складають позиції, які їдуть далі, попереду ті, які потрібно вивантажити першими. За рахунок того, що є послуга по збірним вантажам товар з Кореї можуть замовляти не тільки великі компанії, але і невеликі інтернет-магазини, приватні особи.

Які функції виконує фірма, яка займається постачанням товару з Кореї:

  • Складування збірних вантажів і цілих контейнерів в порту;
  • Вибір відповідних маршрутів;
  • Ведення документації в портах і на митному контролі;
  • Оплата всіх необхідних рахунків (держмито, акцизів і т. Д.);
  • Переміщення вантажів з морських суден на автомобільний і залізничний транспорт.

Співпраця з Кореєю - правильний вибір

Як бачите, все більше підприємців починають або продовжують замовляти товари в Південній Кореї. Для цього створені всі умови. Щоб бізнес був успішним, важливо налагодити торгово-економічні відносини з місцевими постачальниками.

В середньому вантаж по морю йде 25-42 дні. При цьому така доставка на сьогоднішній день найбільш затребувана за рахунок своєї економічності і надійності. Можна робити замовлення на будь-які суми, роздрібні покупки і оптові, великогабаритні та дрібні товари.

Джерело: easycargo.ua