29 квіт. 2021 09:55

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

206

0

Музична терапія: складаємо зціляє трек-лист для душі

Музична терапія: складаємо зціляє трек-лист для душі

Які пісні корисні для нервів


Музична терапія: складаємо зціляє трек-лист для душі

Напевно, знайдеться мало людей, хто б заперечив терапевтичний ефект музики, яка здатна заспокоювати нерви і зцілювати душу. Причому, на відміну від дорогих психологів, музична терапія може бути доступною кожному. Наприклад, пісню Lizer не ангел скачати можна абсолютно безкоштовно, і цей трек стане відмінним стартом для складання індивідуальної добірки заспокійливої душу музики.

Які пісні корисні для нервів

При складанні спеціальної добірки для розслаблення, заспокоєння нервової системи і знаходження гармонії важливо враховувати індивідуальні музичні вподобання. Ніяких універсальних рекомендацій тут немає і бути не може: кожен релаксує під якесь своє певний напрям музики. Для кого-то кращим лікарем душі є треки зі звуками живої природи, а хтось краще за все відпочиває і відновлюється під важкий рок. Але якщо говорити конкретно про заспокоєння нервової системи і набуття внутрішнього балансу, краще зупинитися на більш спокійних музичних композиціях без надриву, низьких і високих частот і занадто нав'язливих текстів. Ідеально підійдуть треки з заспокійливими красивими мотивами, особливо, якщо це музика від улюблених популярних вітчизняних і зарубіжних виконавців. Підібрати відповідні пісні і скачати їх безкоштовно у відмінній якості для створення власної індивідуальної добірки «музики для душі» можна на сайті pesni.cc.

Кому потрібна музична терапія

Складання трек-листа пісень для релаксу буде корисно абсолютно кожному, однак є деякі категорії людей, яким це не просто бажано, а необхідно. В першу чергу, це представники стресових професій, робота яких пов'язана з ризиком для життя, геройством, або підвищеними фізичними або психічними навантаженнями. Регулярне прослуховування розслаблюючій музики улюблених жанрів і виконавців допоможе швидше приходити до тями після стресового навантаження, відновлювати розтрачені резерви організму і швидко відновлюватися. Прослуховувати розслаблюючу музику також корисно і тим, хто в силу свого характеру має схильність до підвищеної чутливості до зовнішньої стресовій обстановці і суєті сучасного світу. Відпочинок на самоті за прослуховуванням улюблених треків допоможе розслабитися, зняти стрес і прийти в себе, прибравши все зайве тиск і пресинг. Сесії релаксу можна проводити кілька разів на день - вдома, під час перерви на роботі або просто під час походу по магазинах.