29 серп. 2019 18:45

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Спорт
0

160

0

«Ми – є»: художня гімнастика на Вінниччині потребує підтримки. Відео

«Ми – є»: художня гімнастика на Вінниччині потребує підтримки. Відео

У Вінницькій області більше двох тисяч дівчат займаються художньою гімнастикою


«Ми – є»: художня гімнастика на Вінниччині потребує підтримки. Відео

У Вінницькій області більше двох тисяч дівчат займаються художньою гімнастикою. Для розвитку, підтримки та популяризації цього виду спорту Вінницькій обласній федерації з художньої гімнастики потрібна підтримка меценатів та спонсорів. В Федерації підготували ролик з тренуваннями дівчат, який назвали «Ми - є», щоб привернути увагу суспільства до художньої гімнастики.

«В їхній тендітності — сила. В усмішках — віра у власну потрібність. У кожному кроці — розуміння, що все недарма. Таких дівчат-гімнасток в області більше 2000 і кожна з них потребує підтримки. Тому Вінницька обласна федерація з художньої гімнастики запрошує спонсорів, меценатів та всіх небайдужих вінничан підтримати цей вид спорту…», - зазначено в дописі на сторінці Вінницької обласної федерації з художньої гімнастики.


Художня гімнастика один з найскладніших олімпійський видів спорту. За легкими, плавними рухами гімнасток, стоять щоденні тренування, витримка, сила волі і не малі витрати на спортивне знаряддя та костюми. Адже на змаганнях оцінюється все: і техніка виконання, і зовнішній вигляд.

Вінницькі гімнастки мають чималі здобутки в змаганнях. На останньому Чемпіонаті України, який проводився в Києві у збірна команда з Вінниччини здобула 15 медалей.

Вiнниця.info