25 жовт. 2020 09:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

68

0

На час виборів рятувальників Вінниччини перевели на посилений режим несення служби

На час виборів рятувальників Вінниччини перевели на посилений режим несення служби

Загалом наразі по області на виборчих дільницях чергують 1 354 людини.


На час виборів рятувальників Вінниччини перевели на посилений режим несення служби

На час проведення виборів з 9 години 24 жовтня до 21 години 27 жовтня органи управління та підрозділи ДСНС переведені на посилений режим несення служби.

«Наразі задіяно від Державної служби надзвичайних ситуацій на території Вінницької області на чергуванні на виборчих дільницях 1 354 людини, 60 одиниць пожежно-рятувальної техніки і 226 чоловік особового складу. Об 11 годині відбудеться зміна караулів, і цифра зміниться. Поки все спокійно, ситуація контрольована щодо напрямку надзвичайних подій», ‒ розповіла журналісту Вінниця.info речниця державної служби з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області Оксана Скришевська.

Як йдеться на сайті ГУ ДСНС у Вінницькій області, загалом для забезпечення реагування на можливі надзвичайні ситуації, пожежі та події, в системі ДСНС по всій Україні привели в готовність до виконання завдань за призначенням понад 42 тисячі осіб, близько 3 тисяч 800 одиниць пожежної та аварійно-рятувальної техніки і 12 повітряних суден.

Також, як повідомляли на фейсбук-сторінці рятувальників Вінниччини, з метою підвищення готовності до реагування на будь-які надзвичайні ситуації на виборчих дільницях області, 23 жовтня з повним дотриманням усіх карантинних вимог, під головуванням начальника Управління організації реагування на надзвичайні ситуації та цивільного захисту полковника служби ЦЗ Євгена Василевського провели ряд інструктажів із особовим складом головного управління щодо організації заходів пожежної та техногенної безпеки на об’єктах, які будуть задіяні на виборчих дільницях під час місцевих виборів.

В ході інструктажів детально вивчалися питання організації чергування на пожежних постах виборчих дільниць, завдання співробітників Служби порятунку під час несення служби, а також дії у разі виникнення надзвичайної події чи ситуації під час воєвиявлення громадян.

Нагадаємо, як повідомили в поліції та ОПОРІ, на Вінниччині в день місцевих виборів 25 жовтня всі виборчі дільниці відкрилися вчасно.

Редакція Вінниця.info сьогодні висвітлює всі події Дня виборів.

Адресу виборчої дільниці за своєю адресою проживання жителі міста Вінниці можуть знайти ТУТ.

Список перших 20-ти кандидатів в депутати Вінницької обласної ради ТУТ.

Кандидати в мери та перші в списках до Вінницької міської ради ТУТ.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото ‒ рятувальників