24 серп. 2015 12:48

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

85

0

На День Незалежності вінничани помолилися за Україну

На День Незалежності вінничани помолилися за Україну

 Молитви за Україну лунали в храмах усіх конфесій області 


На День Незалежності вінничани помолилися за Україну

 24 серпня, у День незалежності України, молитви за Україну лунали в храмах усіх конфесій області та завершилися святковим передзвоном, який сповістив жителів Вінниччини про велике національне свято.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької ОДА.

У Спасо-Преображенському кафедральному соборі Вінниці молитву за нашу державу і народ виголосив Митрополит Вінницький і Барський Симеон.

У молебні також взяли участь голова Вінницької ОДА Валерій Коровій, голова обласної ради Сергій Свитко, в.о. Вінницького міського голови Сергій Моргунов, представники влади, громадськість, прихожани.

По закінченню богослужіння голова облдержадміністрації привітав присутніх з Днем незалежності та відзначив важливу місію всенародної молитви у складні часи для держави.

«Сьогодні в День незалежності України ми просимо у наших молитвах за мир в Україні, за добро в Україні, за справедливість. Непростий рік поставив перед нами багато викликів і багато запитань, на які, можливо, ми не можемо дати відповідь», - відзначив він.

Очільник області згадав про мужніх героїв України, які віддали своє життя за незалежність і територіальну цілісність держави.

«Це – кращі сини і доньки України», - сказав він.

Головним завданням влади, духовенства і громадськості Валерій Коровій назвав спільну працю на благо рідної Вінниччини і України.

«Вінниччина на сьогоднішній день розвивається. Ми створюємо нові підприємства, розвиваємо селища і міста, все для того, аби виростити і виховати дітей, яким ми повинні дати найцінніше, що є», - наголосив Валерій Коровій.

На День Незалежності вінничани помолилися за Україну

На День Незалежності вінничани помолилися за Україну - фото 2

На День Незалежності вінничани помолилися за Україну - фото 3

На День Незалежності вінничани помолилися за Україну - фото 4

На День Незалежності вінничани помолилися за Україну - фото 5

На День Незалежності вінничани помолилися за Україну - фото 6

ВИННИЦА.info