25 серп. 2010 17:51

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Політика
0

31

0

На День Незалежності вінницькі "свободівці" каталися містом

На День Незалежності вінницькі "свободівці" каталися містом

З нагоди свята міська організація ВО "Свобода" організувала святковий автопробіг вулицями Вінниці


На День Незалежності вінницькі "свободівці" каталися містом

З нагоди 19-ї річниці Незалежності України Вінницька міська організація ВО "Свобода" організувала святковий автопробіг вулицями обласного центра.

Як передає прес-служба вінницької міської організації ВО «Свобода», в "націоналістичному" автопробігу взяли участь 30 автомобілів, які шістьма колонами їздили вулицями міста із національними прапорами та символікою ВО "Свобода".

Автопробіг закінчився біля пам’ятника Василеві Стусу, де його учасники поклали квіти до "ніг мученика уральських концтаборів".

Звертаючись до присутніх член Вінницького міського комітету ВО «Свобода» Антон Бойдаченко наголосив: «Український народ має свою правду! Вона не поміщається у головах ворогів нашої державності. Тому майже 20 років ми зовні незалежні, але насправді тупцюємо на місті. Чому? Тому що не ми господарі у наших селах, містах, районах та областях. Наші долі вирішують хто завгодно, але тільки не люди сповнені національного духу. Націоналісти для них небезпечні, бо вони відповідальні за свої слова та вчинки, непереборні у своїх переконаннях та принципові у питаннях відстоювання інтересів Нації».

Нагадаємо, що Міністерство оборони дозволило провести феєрверк в День незалежності 24 серпня у Вінниці.

 

ВИННИЦА.info


0
0