10 берез. 2020 16:53

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

139

0

На Донбасі загинув 35-річний солдат з Вінниччини

На Донбасі загинув 35-річний солдат з Вінниччини

Попередньо поховання планується 12 березня у селі Кинашів Тульчинського району.


На Донбасі загинув 35-річний солдат з Вінниччини

10 березня біля 09.30 години ранку в районі с. Піски Донецької області при евакуації з поля бою у гелікоптері загинув старший солдат Ведешин Андрій Олександрович 1985 року народження. Обставини загибелі уточнюються.

Про це повідомляє Вінницька ОДА.

Військовослужбовець Сухопутних військ Збройних Сил України Андрій Ведешин був призваний Тульчинським РВК на військову службу за контрактом у травні 2017 року.

Він проживав разом з батьками у селі Кинашів Тульчинського району. У героя залишились мати, брат та донька 2012 року народження.

Поховання планується 12 березня у селі Кинашів.

На сайті Міністерства оборони України повідомляють, що сьогодні вранці противник здійснив обстріл військового вантажного автомобіля одного з підрозділів операції Об’єднаних сил з протитанкового ракетного комплексу. Внаслідок влучання протитанкової керованої ракети є втрати серед українських захисників.

«Російські окупанти вели вогонь по позиціям Об’єднаних сил із застосуванням забороненого Мінськими угодами озброєння, зокрема, з мінометів калібрів 120 мм, а також застосовували гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Наразі бій закінчився. Для придушення вогню противника підрозділи операції Об’єднаних сил використовували наявні вогневі засоби та дали російським окупантам адекватну відповідь», - зазначають у Міноборони.

На Донбасі загинув 35-річний солдат з Вінниччини

Вчора, 9 березня у вінницькому Будинку офіцерів попрощались з лейтенантом Дмитром Фірсовим, командиром взводу батальйону 93-ої механізованої бригади.

Вiнниця.info