19 лют. 2020 14:50

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

83

0

На Кореї капітально ремонтують зливову каналізацію

На Кореї капітально ремонтують зливову каналізацію

Наразі на цьому об’єкті вже облаштовано три колодязі та прокладено 12 метрів труби.


На Кореї капітально ремонтують зливову каналізацію

У Вінниці продовжується реалізація проекту, який передбачає ремонт, реконструкцію та прокладання нових об’єктів зливової каналізації. Це робиться для того,щоб запобігти підтопленню території під час сильних злив та танення снігу. Наразі тривають роботи з капітального ремонту зливової каналізації по вулиці Пугачова між будинками №30 та №32 та по провулку Пугачова,12.

Про це повідомляють на сайті Вінницької міської ради.

По вулиці Пугачова планують відремонтувати зливову каналізацію довжиною в 74 метри. Наразі вже прокладено 20 метрів труби. Ця ділянка розташована в центральній частині по вул. Пугачова (ближня Корея). Тут є замулений водовідвідний бетонний лоток, який частково зруйнований. Через це дощові води підтоплюють приватні садиби.

«Капітальний ремонт полягає в заміні зливового лотка з частковою заміною на збірні залізобетонні лотки, частково на закритий колектор із поліпропіленових двошарових труб діаметром 600 мм. Також буде відновлення покриття перед вхідною частиною лотка та вздовж заміненого лотка», – каже заступник директора департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Юрій Семенюк.

Щодо капітального ремонту зливової каналізації по провул. Пугачова, 12, то ця ділянка розташована неподалік перехрестя вул. Хмельницьке шосе – вул. Єрмака.На ній існує замулений дренажний канал, перехід через дорогу не облаштований, через що дощові води підтоплюють приватні садиби.

Капітальний ремонт полягає в прокладанні зливового колектора в безпосередній близькості до приватних будинків відкритим методом з приєднанням до існуючої зливової мережі. Також проектом передбачено поворотні колодязі та підключення колектора до діючої мережі, що проходить по пров. Пугачова. Після цього буде відновлено порушене дорожнє покриття.

Наразі на цьому об’єкті вже облаштовано три колодязі та прокладено 12 метрів труби.

Вінниця.info