12 берез. 2016 14:03

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

135

0

На Масляну вінничан в парку частуватимуть млинцями

На Масляну вінничан в парку частуватимуть млинцями

 У неділю вінничан запрошують у центральний парк на Масляну, де можна буде поласувати млинцями та виграти подарунки


На Масляну вінничан в парку частуватимуть млинцями

 13 березня на Масляну у Вінниці на площі перед Літнім театром у Центральному парку культури та відпочинку відбудеться загальноміське свято «Колодія величаємо, Весну - красу зустрічаємо!!!».

Про це повідомляє Департамент у справах ЗМІ та зв’язків із громадськістю Вінницької міської ради.

На святі вінничан частуватимуть млинцями, всі бажаючі зможуть долучитися до конкурсів та народних забав, в тому числі зі стовпом з подарунками.

Щороку в Україні Масляна відмічається перед Великим постом, цьогоріч Масляний тиждень припав на період з 7 до 13 березня. Вінничани також активно долучаються до відзначення цієї події.

З 12 години на площі перед Літнім театром у Центральному парку культури та відпочинку розпочнеться святкування. Глядачі зможуть побачити театралізоване дійство, а також – виступи вихованців мистецьких шкіл міста. Розважатимуть присутніх й хоровий колектив «Весела скриня», «Добродар», вокальний ансамбль «Подільський колорит» Якушинецького СБК, вокальний дует «Розмай».

Крім того, у святковій програмі – жарти, конкурси та народні забави. Вінничан та гостей міста частуватимуть млинцями. Також млинці можна буде придбати на ярмарку, виручені кошти з якого будуть направлені на благодійність. На площі буде встановлений традиційний стовп з подарунками, хто зможе до них дістатися, той їх і отримає.

На Масляну вінничан в парку частуватимуть млинцями 

ВИННИЦА.info