28 січ. 2011 15:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Політика
0

36

0

На майно Луценка наклали арешт

На майно Луценка наклали арешт

Екс-міністрові внутрішніх справ пред’явлено остаточне обвинувачення у вчиненні злочинів, передбачених: ст. 191 ч. 5, ст. 365 ч. 3 ст. 364 ч. 3 Кримінального кодексу


На майно Луценка наклали арешт

На майно обвинувачених у справі колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка накладений арешт.

Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

Як зазначили у відомстві, закінчено досудове слідство у кримінальній справі за обвинуваченням Луценка та трьох співробітників цього міністерства.

У повідомленні зазначається, що Луценку пред’явлено остаточне обвинувачення у вчиненні злочинів, передбачених:

- частиною 5 статті 191 Кримінального кодексу (заволодіння державним майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем, за попередньою змовою групою осіб);

- частиною 3 статті 365 Кримінального кодексу (перевищення службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки);

- частиною 3 статті 364 Кримінального кодексу (зловживання владою і службовим становищем, що заподіяло істотну шкоду охоронюваним законом правам громадян вчинене працівником правоохоронного органу).

"Встановлені досудовим слідством збитки державі становлять понад 970 тисяч гривень. З метою їх відшкодування на майно обвинувачених накладено арешт", - йдеться у повідомленні.

"Обвинуваченим оголошено про закінчення досудового слідства та надано для ознайомлення матеріали кримінальної справи", - зазначили у Генпрокуратурі.

Українська правда


0
0