18 черв. 2019 12:54

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Влада
0

108

0

На наступний тиждень призначили сесію Вінницької обласної ради. Депутати мають розглянути 108 питань

На наступний тиждень призначили сесію Вінницької обласної ради. Депутати мають розглянути 108 питань

Сесійне засідання Вінницької обласної ради відбудеться 26 червня


На наступний тиждень призначили сесію Вінницької обласної ради. Депутати мають розглянути 108 питань

На 10.00 годину 26 червня призначено сесію Вінницької обласної ради. На розгляд депутатів виносять 108 питань. Відповідне розпорядження Голови Вінницької облради Анатолія Олійника опубліковано на офіційному сайті Ради.

Перелік питань:

1. Про звіт голови обласної державної адміністрації Коровія В.В. про здійснення делегованих обласною Радою повноважень.

2. Про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку на території області.

3. Про хід виконання обласної Комплексної програми захисту населення і територій Вінницької області у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій на 2017-2021 роки, затвердженої рішенням 10 сесії обласної Ради 7 скликання від 22 вересня 2016 року № 179.

4. Про хід виконання Обласної цільової соціальної програми оздоровлення, відпочинку дітей і молоді, розвитку мережі дитячих закладів оздоровлення та відпочинку до 2018 року.

5. Про звіт постійної комісії обласної Ради з питань будівництва, розвитку населених пунктів, транспорту та зв’язку.

6. Про виконання плану заходів з реалізації Стратегії збалансованого регіонального розвитку Вінницької області до 2020 року за 2018 рік.

7. Про виконання Програми економічного і соціального розвитку Вінницької області за 2018 рік.

8. Про Обласну програму «Дітям Вінниччини - безпечне харчування» на 2019-2021 роки».

9. Про внесення змін до обласної Програми «Майбутнє Вінниччини в збереженні здоров'я громадян» на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 45 (зі змінами).

10. Про внесення доповнень в додаток 2 до рішення 34 сесії обласної Ради 6 скликання від 20 березня 2015 року №842 «Про затвердження Програми приватизації об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області на 2015-2020 роки».

11. Про внесення змін та доповнень до Комплексної оборонно-правоохоронної програми Вінницької області на 2016 - 2020 роки «Безпечна Вінниччина - взаємна відповідальність влади та громад», затвердженої рішенням 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 35.

12. Про внесення змін і доповнень до рішення 37 сесії обласної Ради 7 скликання від 05 березня 2019 року № 751 «Про Антикорупційну програму Вінницької обласної Ради на 2019 рік».

13. Про переукладення контракту з ФУРМАН Ларисою Борисівною, директором комунального закладу «Вінницький обласний центр післядипломної освіти медичних працівників.

14. Про призначення Андрієвського І.Ю. на посаду директора Вінницького медичного коледжу ім. акад. Д.К. Заболотного.

15. Про керівника Вінницького коледжу культури і мистецтв ім. М.Д. Леонтовича.

16. Про керівника комунального закладу «Центр кіномистецтва та культури «Кіно-Поділля».

17. Про керівника Тульчинського коледжу культури.

18. Про керівника комунальної установи «Видавничий дім «Моя Вінниччина».

19. Про керівника комунального закладу «Обласний комплексний центр надання соціальних послуг».

20. Про контракт з генеральним директором Вінницького обласного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Віноблагроліс».

21. Про переукладення контракту з Радудіком Д.В., директором комунального підприємства - Вінницький обласний виробничо-технічний центр стандартизації і метрології, якості продукції АПК «Облагростандарт».

22. Про нагородження Почесною відзнакою „За заслуги перед Вінниччиною”.

23. Про клопотання щодо відзначення Премією Верховної Ради України Харматової Ванди Юріївни.

24. Про встановлення надбавок до посадового окладу керівникам закладів, установ, організацій - об’єктів спільної власності територіальних громад Вінницької області (об’єднане).

25. Про затвердження Правил користування водними об’єктами для плавання на маломірних (малих) суднах у Вінницькій області.

26. Про реорганізацію управління спільної комунальної власності територіальних громад Вінницької області.

27. Про затвердження Порядку передачі об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області.

28. Про удосконалення управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області.

29. Про затвердження Порядку списання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області.

30. Про внесення змін та доповнень до рішення 6 сесії обласної Ради 7 скликання від 30 березня 2016 року № 101 «Про Порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об’єктів спільної власності територіальних громад Вінницької області».

31. Про зміни та доповнення до рішення 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 31 «Про Регламент Вінницької обласної Ради 7 скликання».

32. Про виключення з облікових даних селища Тельмана Скитківської сільської ради Липовецького району Вінницької області.

33. Про перейменування Краснянської сільської ради Тиврівського району Вінницької області.

34. Про погодження інвестиційної програми комунальному підприємству «Вінницяоблтеплоенерго» на 2019 рік.

35. Про звіт начальника управління фізичної культури та спорту Чернявського С.В.

36. Про інформацію начальника управління дорожнього господарства Вінницької обласної державної адміністрації Бабія О.В. щодо розподілу та ефективності використання коштів субвенції на поточний дрібний ремонт та експлуатаційне утримання доріг загального користування місцевого значення у 2018-2019 роках.

37. Про припинення повноважень члена поліцейської комісії Управління поліції охорони у Вінницькій області Національної поліції України Головчука В.А.

38. Про обрання представників громадськості до складу поліцейської комісії Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

39. Про Комісію з оцінки корупційних ризиків у Вінницькій обласній Раді.

40. Про інформацію директора КУ Ладижинський дитячий будинок-інтернат щодо здійснення тендерних закупівель в 2017-2019 роках.

41. Про внесення змін та доповнень до Положення про премію імені М.Д. Леонтовича.

42. Про затвердження Передавального акту Маньковецького обласного дитячого туберкульозного санаторію «Зелений гай».

43. Про затвердження Передавального акту комунального закладу «Вінницька обласна клінічна дитяча інфекційна лікарня».

44. Про затвердження Передавального акту комунальної установи «Авторемонтна база закладів охорони здоров’я».

45. Про затвердження Передавального акту Вінницької обласної дитячої клінічної лікарні.

46. Про затвердження Передавального акту Могилів-Подільського дитячого легеневого тубсанаторію.

47. Про затвердження Передавального акту Тульчинського обласного спеціалізованого будинку дитини для дітей з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки.

48. Про затвердження Передавального акту Вінницького обласного спеціалізованого клінічного диспансеру радіаційного захисту населення.

49. Про затвердження Передавального акту Тульчинського дитячого ортопедичного санаторію.

50. Про затвердження Передавального акту Вінницького обласного спеціалізованого територіального медичного об’єднання «Фтизіатрія».

51. Про затвердження Передавального акту Вінницького обласного патологоанатомічного бюро.

52. Про затвердження Передавального акту комунального закладу «Вінницький обласний клінічний Центр профілактики та боротьби зі СНІДом».

53. Про затвердження Передавального акту Хмільницької обласної фізіотерапевтичної лікарні.

54. Про затвердження Передавального акту Вінницького обласного клінічного госпіталю ветеранів війни.

55. Про затвердження Передавального акту обласного комунального закладу «Вінницький спеціалізований будинок дитини з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки».

56. Про затвердження Передавального акту Вінницького обласного клінічного шкірно-венерологічного диспансеру.

57. Про затвердження Передавального акту Липовецької обласної лікарні відновного лікування дітей з органічним ураженням центральної нервової системи, порушенням психіки і опорно-рухового апарату.

58. Про затвердження Передавального акту Подільського регіонального центру онкології.

59. Про затвердження Передавального акту обласного комунального закладу «Вінницький обласний дитячий кардіоревматологічний санаторій».

60. Про затвердження Передавального акту Вінницького обласного клінічного високоспеціалізованого ендокринологічного центру.

61. Про затвердження Передавального акту комунального закладу «Могилів-Подільський обласний протитуберкульозний санаторій для дорослих».

62. Про затвердження Передавального акту Вінницької обласної психіатричної лікарні № 2.

63. Про затвердження Передавального акту комунального закладу «Вінницький обласний центр післядипломної освіти медичних працівників».

64. Про затвердження Передавального акту комунального закладу «Вінницька обласна психоневрологічна лікарня ім. акад. О.І. Ющенка».

65. Про затвердження Передавального акту комунального закладу «Кашперівський дитячий туберкульозний санаторій «Лісова пісня».

66. Про затвердження Передавального акту обласної комунальної установи «Вінницька обласна станція переливання крові».

67. Про затвердження Передавального акту комунального закладу «Заболотненський дитячий психоневрологічний санаторій ім.ак. Д.К.Заболотного».

68. Про затвердження Передавального акту комунального закладу «Козятинська обласна туберкульозна лікарня».

69. Про затвердження Передавального акту Печерської обласної лікарні відновного лікування.

70. Про затвердження Передавального акту Северинівської лікарні відновного лікування.

71. Про затвердження Передавального акту Вінницької обласної клінічної лікарні ім. М.І. Пирогова.

72. Про затвердження Передавального акту комунальної установи «Жмеринська лікарня відновного лікування».

73. Про передачу майна до спільної власності територіальних громад Тростянецького району Вінницької області.

74. Про питання діяльності окремих закладів – об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області (об’єднане).

75. Про передачу приймання майна (об’єднане).

76. Про передачу майна до комунальної власності територіальної громади м. Вінниця.

77. Про передачу майна до комунальної власності Брацлавської селищної ради Немирівського району Вінницької області.

78. Про списання майна (об’єднане).

79. Про визначення орендної ставки за оренду приміщень їдальні загальною площею 135,28 м2, розташованих в адмінбудинку за адресою: вул. Хмельницьке шосе, буд. 7, м. Вінниця, орендарем яких є фізична особа-підприємець Бондар Т.П.

80. Про надання згоди на проведення будівельних робіт об’єктів спільної комунальної власності територіальних громад області у разі здійснення ремонту, реконструкції, реставрації, капітального ремонту.

81. Про надання згоди на поділ земельних ділянок (об’єднане).

82. Про надання дозволу користувачу земельної ділянки на укладання договору «Про встановлення права користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцію)» із замовником будівництва.

83. Про передачу земельної ділянки у постійне користування Барському гуманітарно-педагогічному коледжу імені Михайла Грушевського.

84. Про надання дозволу Вінницькому обласному комунальному спеціалізованому лісогосподарському підприємству «Віноблагроліс» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.

85. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, яка належить на праві постійного користування Вінницькій обласній клінічній лікарні ім. М.І. Пирогова.

86. Про розробку наукової концепції проведення геологорозвідувальних, вишукувальних, геодезичних та інших робіт з пошуку і розробки торфових родовищ у Вінницькій області.

87. Про погодження надання приватному підприємству „Подільська скарбниця” спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування пісковиків Західної ділянки Порогівського родовища, що знаходиться в Ямпільському районі Вінницької області.

88. Про погодження агропромисловому науково-виробничому підприємству „Візит” надання спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування мінеральних підземних радонових вод ділянки № 4 Острівного родовища (свердловина № 604 - е), що знаходиться в межах міста Хмільник Вінницької області.

89. Про оголошення об’єкту природно-заповідного фонду місцевого значення - орнітологічного заказника «Війтовецький».

90. Про надання погодження Державній службі геології та надр України щодо продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки піску та піщано-гравійної суміші Турбівської-1 ділянки, яка знаходиться у Калинівському та Липовецькому районах Вінницької області.

91. Про надання погодження Державній службі геології та надр України щодо продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки піску та піщано-галькового матеріалу Озаринецької ділянки, яка знаходиться у Могилів-Подільському районі Вінницької області.

92. Про надання погодження Державній службі геології та надр України щодо продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки піску та вапняку Немійської ділянки, яка знаходиться у Могилів-Подільському районі Вінницької області.

93. Про вшанування пам’яті Героїв національно-визвольних змагань.

94. Про звернення Вінницької обласної Ради до Верховної Ради України з вимогою негайно прийняти в цілому проект виборчого кодексу (Законопроект № 3112-1) та встановити пропорційну виборчу систему з відкритими регіональними списками.

95. Про звернення депутатів обласної Ради 7 скликання до Президента України, Верховної Ради України щодо підтримки проекту Виборчого кодексу України № 3112-1.

96. Про звернення депутатів Вінницької обласної Ради 7 скликання до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо збільшення величини прожиткового мінімуму до рівня мінімальної заробітної плати.

97. Про звернення депутатів Вінницької обласної Ради 7 скликання до Верховної Ради України щодо підтримки розвитку зеленого туризму.

98. Про звернення депутатів Вінницької обласної Ради 7 скликання до Голови Верховної Ради України та Прем’єр-міністра України щодо екологічної ситуації в селищі міського типу Тростянець Тростянецького району Вінницької області.

99. Про звернення депутатів Вінницької обласної Ради до Президента України та Кабінету Міністрів України щодо неприпустимості підвищення ціни на газ для населення.

100. Про звернення депутатів Вінницької обласної Ради 7 скликання до Міністерства охорони здоров’я України щодо розвитку хоспісної та паліативної допомоги.

101. Про звернення депутатів до Верховної Ради України щодо вирішення питання заборони на законодавчому рівні використання поліетиленових пакетів в магазинах та точках продажу товарів.

102. Про звернення депутатів Вінницької обласної Ради до депутатів Верховної Ради України щодо врегулювання ситуації яка склалась навколо Закону України „Про ринок електроенергії”, яким фактично введено нові процедури та нові відносини з постачання електроенергії між споживачами електроенергії та енергопостачальними компаніями та можуть призвести до повного краху господарської діяльності водоканалів, зупинки їхньої роботи та збанкрутування.

103. Про звернення депутатів обласної Ради 7 скликання до голови облдержадміністрації Коровія В.В. щодо підтримки родини полоненого моряка Андрія Драча з Вінницької області.

104. Про звернення депутатів Вінницької обласної Ради 7 скликання до голови Вінницької обласної державної адміністрації щодо збільшення величини фонду Обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад.

105. Про звернення депутата Вінницької обласної Ради 7 скликання Білозір Л.М. до голови Вінницької обласної державної адміністрації Коровія В.В. та депутатів Вінницької обласної Ради 7 скликання щодо виділення з обласного бюджету 150 тис. гри. на лікування дитини.

106. Про звернення депутатів Вінницької обласної Ради 7 скликання до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо забезпечення права посадових осіб місцевого самоврядування на соціальні гарантії та пенсійне забезпечення.

107. Про звернення депутатів обласної Ради 7 скликання до Міністра інфраструктури України Омеляна В.В., Кабінету Міністрів України, голови обласної державної адміністрації Коровія В.В. щодо катастрофічного стану автодороги Т-02-33 Вапнярка-Крижопіль- контрольно-пронускний пункт «Загнитків».

108. Про Звернення до Національного агентства з питань запобігання корупції, Верховної Ради України щодо прискорення прийняття Закону України «Про засади державної антикорупційної політики в Україні (Антикорупційна стратегія) на 2019-2020 роки».

Вiнниця.info