20 лип. 2020 14:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

137

0

На перехресті Сабарівського шосе та вулиці Шептицького може з’явитися світлофор

На перехресті Сабарівського шосе та вулиці Шептицького може з’явитися світлофор

У Вінницькій міськраді надали дозвіл на проектування об’єкта


На перехресті Сабарівського шосе та вулиці Шептицького може з’явитися світлофор

Виконком Вінницької міськраді вирішив надати дозвіл на проектування світлофору на перехресті Сабарівського шосе та вулиці Андрія Шептицького. Першочергово замовник об’єкту має розробити проектно-кошторисну документацію.

Відповідний документ опублікували 16-го липня на сайті Вінницької міської ради.

Згідно з опублікованим документом, у міській раді розглянули клопотання КП «Вінницька спеціалізована монтажно-експлуатаційна дільниця з організації дорожнього руху» щодо дозволу на облаштування світлофора. За результатами розгляду виконком вирішив:

  1. Надати дозвіл комунальному підприємству «Вінницька спеціалізована монтажно-експлуатаційна дільниця з організації дорожнього руху» на проектування влаштування світлофорного об'єкту на перехресті вул. Сабарівське шосе - вул. Андрія Шептицького.
  2. Зобов’язати замовника:
    • Розробити проектно-кошторисні документації та затвердити їх в установленому порядку.
    • До виконання підготовчих та будівельних робіт приступити після отримання документу, що надає право на виконання вищезазначених робіт в департаменті архітектурно-будівельного контролю Вінницької міської ради відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 13. 04. 2011 р. № 466 (зі змінами від 26 серпня 2015 р. № 747) з наступним прийняттям об'єктів до експлуатації в установленому законодавством порядку.
    • Після завершення будівництва, до прийняття об'єктів до експлуатації, виготовити та погодити у встановленому порядку виконавчу зйомку М 1:500 та подати службі кадастру департаменту архітектури та містобудування з відомостями про мережі, в т. ч. вулично-дорожню мережу, відповідно до ДБН Б.1.1-1Б : 2013 «Склад та зміст містобудівного кадастру».

Нагадаємо, на початку червня вінничанин зареєстрував петицію до міської ради, в якій запропонував три варіанти, як врегулювати рух на перехресті Сабарівського шосе та вулиці Шептицького. Одним з таких варіантів було розширення дороги на тій ділянці автошляху. Іншим – встановлення світлофору.

Звернення набрало необхідну кількість підписів, і в міськраді його розглянули. В результаті розгляду автору петиції відповіли, що через економічні негаразди, спричинені коронавірусною інфекцією, цьогоріч провести необхідні роботи щодо розширення дороги в місті не зможуть.

«Питання щодо ремонту дорожнього покриття по Сабарівському шосе та будівництва світлофорного об’єкту на вказаному перехресті буде розглядатись протягом наступних років при наявності відповідного фінансування», – йшлося у відповіді на петицію.

Також 20-го липня у Вінниці зареєстрували петицію щодо встановлення світлофору на перехресті біля залізничного вокзалу.

Вінниця.info, зображення на головну – з Google Maps