27 квіт. 2018 14:58

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

59

0

На півдні Вінниччини збудують прикордонні пункти пропуску

На півдні Вінниччини збудують прикордонні пункти пропуску

 Відповідне рішення підтримали депутати Вінницької обласної ради під час сесії 26 квітня


На півдні Вінниччини збудують прикордонні пункти пропуску

В 2018 році в Ямпільському районі збудують місцевий пункт пропуску «Цекинівка».

Відповідне рішення підтримали депутати Вінницької обласної ради під час сесії 26 квітня, проголосувавши за внесення змін до «Програми будівництва та облаштування місцевих пунктів пропуску через українсько-молдовський державний кордон на 2017-2021 роки».

Документом передбачено будівництво пункту пропуску «Цекинівка», аби створити належні умови для перетину кордону громадянами України та Молдови.

На будівництво передбачено виділити 670 тис. гривень з обласного бюджету, 235 тис. гривень – з районного бюджету та 200 тис. гривень з бюджету Цекинівської сільської ради.

Окрім того, Програмою на 2018 рік передбачено облаштування пункту пропуску «Цекинівка» (475 тис. грн..), будівництво та облаштування пункту пропуску «Грабарівка» в Піщанському районі і будівництво та облаштування пункту пропуску «Студена» в Піщанському районі.

Нагадаємо, 26 квітня на розгляд сесії Вінницької обласної ради винесли 75 питань, призначили директорів трьох закладів культури, нагородили чорнобильців, підтримали створення ліцею для обдарованої молоді у Вінниці, та проголосували за створення комунального закладу «Квадрат».

Вiнниця.info