21 лип. 2021 16:59

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

174

0

На пляжі «Хімік» будують майданчик для пляжного волейболу

На пляжі «Хімік» будують майданчик для пляжного волейболу

Він буде розділений на дві ігрові зони і тут одночасно зможуть грати у волейбол 4 команди


На пляжі «Хімік» будують майданчик для пляжного волейболу

У Вінниці, на пляжі «Хімік» почали будувати майданчик для пляжного волейболу. Він буде розділений на дві ігрові зони і тут одночасно зможуть грати у волейбол 4 команди. Облаштують також трибуну для глядачів.

Новий волейбольний майданчик – реалізація проекту-переможця конкурсу «Бюджет громадських ініціатив» – «Центр пляжного волейболу». Нова спортивну зону обійдеться громаді в 1 мільйон гривень.

Про це повідомили на сайті Вінницької міської ради.

У Вінницькій міській територіальній громаді цьогоріч реалізовують 17 проектів, які у 2020 році перемогли у конкурсі «Бюджет громадських ініціатив». Серед них і створення майданчика для пляжного волейболу на «Хіміку». Автор ідеї – Євгеній Саричев. Будівельні роботи з облаштування майбутнього майданчика розпочались на початку липня.

«Наразі вже провели земляні планувальні роботи, ущільнили ґрунт, влаштували спеціальний екран з геотекстилю, декілька шарів основи з піску. Далі бригада працюватиме над встановленням волейбольних стійок та огородження. Завершити будівництво майданчика планують до кінця серпня», – розповів директор департаменту міського господарства міськради Віталій Місецький.

Розмір волейбольного майданчика 26 на 24 метри. Він буде розділений на дві ігрові зони. Тут одночасно зможуть грати у волейбол 4 команди. Облаштують також трибуну для глядачів.

Конкурс «Бюджет громадських ініціатив» у Вінниці започаткували в 2016 році за ініціативи міського голови Сергія Моргунова. За цей час вже реалізували 61 проєкт. Містяни безпосередньо долучаються до розподілу коштів громади, створюючи проєкти та голосуючи за свої ідеї.

На пляжі «Хімік» будують майданчик для пляжного волейболу

На пляжі «Хімік» будують майданчик для пляжного волейболу - фото 2

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото з сайту Вінницької міської ради