27 листоп. 2019 13:43

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

26

0

На початку грудня у Вінниці відкриють новий дитячий садочок №22

На початку грудня у Вінниці відкриють новий дитячий садочок №22

На початку зими у Вінниці розпочне роботу ще один дитячий садочок, ново буд. Звели його за адресою: проспект Коцюбинського, будинок 43-Г, на території ЖК «Turkish city». Двоповерхове приміщення розраховано на 80 малюків. 2 грудня відкриють чотири групи загального розвитку дітей.


На початку грудня у Вінниці відкриють новий дитячий садочок №22

На початку зими у Вінниці розпочне роботу ще один дитячий садочок, новобуд. Звели його за адресою: проспект Коцюбинського, будинок 43-Г, на території ЖК «Turkish city». Двоповерхове приміщення розраховано на 80 малюків. 2 грудня відкриють чотири групи загального розвитку дітей.

Про це йдеться у рішенні виконавчого комітету, оприлюдненому на сайті міської ради.

«1. Департаменту освіти міської ради відкрити з 02.12.2019 року 4 групи загального розвитку з 12-годинним режимом перебування в комунальному закладі «Заклад дошкільної освіти №22 Вінницької міської ради», а саме: - одна група для дітей раннього віку; - три групи для дітей дошкільного віку.

2. Департаменту фінансів міської ради здійснювати фінансування через головного розпорядника бюджетних коштів Департамент освіти міської ради в межах асигнувань, передбачених на утримання закладів освіти на відповідні роки», - зазначено в документі.

Нагадаємо, що 30 травня на сесії міської ради затвердили статут ДНЗ №22, в якому йдеться, що це ясла-садок для дітей віком від 1,5 років до шести (семи) років, у складі якого групи загального розвитку.

На початку грудня у Вінниці відкриють новий дитячий садочок №22

Раніше на вулиці Олега Антонова, 13-а відкрили новий триповерховий дитячий садочок №20 «ДзВінка». Розрахований він на 12 груп. Вміщуватиме 360 дітей.

В мікрорaйоні «Aкaдемічний» відкрили новий дитячий сaдочок № 15 «Пaзлик», розрaховaний нa 7 груп.

Вінниця.info