4 серп. 2020 15:44

Останнє оновлення  
24 січ. 2024 17:47
Місто
0

111

0

На Поділлі встановили новий світлофор

На Поділлі встановили новий світлофор

Встановили його у зв’язку із відкриттям нової школи, яка знаходиться неподалік


На Поділлі встановили новий світлофор


У Вінниці, в мікрорайоні Поділля встановили новий світлофор. Встановили його у зв’язку із відкриттям нової школи, яка знаходиться неподалік.

Про це йдеться на сайті Вінницької міської ради.

Вулиця Зодчих має досить насичений автомобільний трафік. Тому для безпеки дітей було прийнято рішення встановити світлофор. Також надходили нарікання і від мешканців цього мікрорайону, що було важко виїхати із другорядних вулиць на головну дорогу, їх не пропускали автомобілі.

На Поділлі встановили новий світлофор

«Сьогодні ми встановлюємо світлофорні об’єкти по вул. Зодчих. У зв’язку і введенням цього року в експлуатацію школи ми маємо забезпечити безпеку дорожнього руху в першу чергу для дітей. Має бути безпечний перехід до навчального закладу для діток. Також ймовірно, що тут зросте інтенсивність транспортного руху, оскільки батьки будуть підвозити дітей до навчального закладу. Об’єкт повністю запрацює за кілька днів», – розповів в.о. директора КП «СМЕД ОДР» Сергій Чернов.

На Поділлі встановили новий світлофор - фото 2

Світлофор підключать до системи Вінницького КП «СМЕД ОДР».

Нагадаємо, у новій школа №24 на Поділлі 1 вересня розпочнеться навчальний процес. Об’єкт планували здати в експлуатацію в кінці липня. Заклад вже облаштували шкільними меблями та обладнанням.

На Поділлі встановили новий світлофор - фото 3

На Поділлі встановили новий світлофор - фото 4

На Поділлі встановили новий світлофор - фото 5

На Поділлі встановили новий світлофор - фото 6

На Поділлі встановили новий світлофор - фото 7

На Поділлі встановили новий світлофор - фото 8

Будівництво школи розпочалось в грудні 2016 року. Загальна вартість проєкту – 169,7 млн. Школа розрахована на 1200 учнів, має три поверхи. На кожному із них є відокремлена зона для дітей з 1-го по 3-й клас. Для молодших класів облаштували рекреаційну зону, санвузли, сходову клітину та окремий вхід в школу.

Також ми писали, що школа на Поділлі стане гімназією № 24. Восени минулого року, на сесії міської ради депутати затвердили статут закладу.

Вінниця.info, фото ВМР