21 серп. 2019 12:33

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

203

0

На проспекті Космонавтів завершили космічний мурал. Фото

На проспекті Космонавтів завершили космічний мурал. Фото

Мурал створили в рамках проекту «VIN ART CITY»


На проспекті Космонавтів завершили космічний мурал. Фото

Нещодавно у Вінниці, на проспекті Космонавтів, 6 завершили мурал «Космічні мрії». Це дебютний стінопис місцевої художниці Наталії Вусик. Мурал створили в рамках проекту «VIN ART CITY». Загалом у Вінниці до Дня міста з’явиться 5 стінописів.

«Цей малюнок асоціюється із молодіжною Вінницею, так як тут багато молоді. На малюнку молода дівчина сидить плете і в неї йде така уява про космос. Там є зображення зодіаків, сузір’я кита і домашній улюбленець, який завжди супроводжує дівчаток», – розповідає художниця.

Як йдеться в сюжеті телеканалу UA:Вінниця, Наталія наносить фарбу звичайними пензлями та фасадними акриловими фарбами. Вони стійкі та зручні у використанні.

На проспекті Космонавтів завершили космічний мурал. Фото

«Найважче – це перенести зображення, яке ти бачиш дуже близько, але воно має виглядати гарно здалека, а забруднитися чи надто високо знаходитись на рівні вікон – це ні», – зазначає Наталя.

Загалом муралів має бути 5, каже куратор проекту «VIN ART CITY», Олександр Никитюк. Перший під назвою «Родинні цінності», що по вулиці Соборна, 53, завершили кілька днів тому. Усі стінописи мають з’явитися до дня міста.

«Тематично всі роботи присвячені Дню міста, його мешканцям. Частково це історія Вінниці, частково побажання, а десь маркування», – додає Никитюк.

На проспекті Космонавтів завершили космічний мурал. Фото  - фото 2

На проспекті Космонавтів завершили космічний мурал. Фото  - фото 3

На проспекті Космонавтів завершили космічний мурал. Фото  - фото 4

На проспекті Космонавтів завершили космічний мурал. Фото  - фото 5

На проспекті Космонавтів завершили космічний мурал. Фото  - фото 6

На проспекті Космонавтів завершили космічний мурал. Фото  - фото 7

Вінниця.info