15 верес. 2021 11:36

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

107

0

На проспекті Коцюбинського «ВАЗ» збив трьох людей на пішохідному переході

На проспекті Коцюбинського «ВАЗ» збив трьох людей на пішохідному переході

Одна постраждала в лікарні, інших двох оглянули і відпустили додому


На проспекті Коцюбинського «ВАЗ» збив трьох людей на пішохідному переході

14 вересня у Вінниці, на проспекті Коцюбинського, сталась ДТП. Водій автомобіля «ВАЗ» наїхав на трьох пішоходів, які переходили дорогу по нерегульованому пішохідному переході. Одна постраждала в лікарні, інших двох оглянули і відпустили додому. Поліція проводить розслідування.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Аварія сталась близько 13-ї години на проспекті Коцюбинського. За кермом транспортного засобу перебував 66-річний житель міста Вінниці.

За попередньою інформацією слідства, водій «ВАЗа» допустив наїзд на трьох вінничан, які переходили дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. У результаті наїзду 32-річна жінка з тілесними ушкодженнями госпіталізована.

Водій освідуваний, він тверезий. Автомобіль помістили на арештмайданчик.

Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена причина аварії.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

На проспекті Коцюбинського «ВАЗ» збив трьох людей на пішохідному переході

Нагадаємо, 8 вересня, близько 19.00 години у Вінниці на вулиці Коцюбинського, навпроти пологового будинку, легковик збив трьох дівчат, які переходили дорогу по пішохідному переходу, який не регулюється світлофором.

Як розповіли Вінниця.info у відділі комунікації поліції Вінницької області, всі троє дівчат, 2004 року народження. Одна з міста Жмеринки, друга з Нової Ушиці, третя дівчина - з села Івашківці Хмельницької області.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото поліції Вінниччини