27 трав. 2020 12:47

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

50

0

На селі Вінниччині чоловік пограбував двох місцевих жительок

На селі Вінниччині чоловік пограбував двох місцевих жительок

Він під’їхав до них на скутері та силою відібрав мобільний телефон і планшет


На селі Вінниччині чоловік пограбував двох місцевих жительок

26 травня у Бершадському районі затримали 37-річного чоловіка, який пограбував двох місцевих жительок. Він під’їхав до них на скутері та силою відібрав мобільний телефон і планшет. Чоловік уже не вперше потрапляє в поле зору поліції, він має також судимості за розбій та грабіж.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Близько 2-ї години ночі до поліції звернулись 20 та 26-річні жительки села Джулинка з заявами про пограбування. За словами потерпілих, невідомий чоловік під’їхав до них на скутері та силою відібрав гаджети.

Як розповів начальник Бершадського відділу поліції Віктор Пірус, наступного дня за описом потерпілих поліцейські встановили зловмисника, причетного до пограбування. Ним виявися 37-річний житель сусіднього села. Речі потерпілих у нього вилучені. Чоловік не вперше потрапляє в поле зору поліції та має судимості за вчинення розбою та грабежу.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 186 КК України (грабіж). Підозрюваний затриманий у процесуальному порядку. Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру. За таке правопорушення передбачено до 8 років ув’язнення.

Вінниця.info