15 верес. 2020 18:29

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Політика
0

105

0

На четвер скликають сесію Вінницької облради. На розгляд виносять 43 питання

На четвер скликають сесію Вінницької облради. На розгляд виносять 43 питання

24 вересня проведуть сесію Вінницької облради


На четвер скликають сесію Вінницької облради. На розгляд виносять 43 питання

24 вересня проведуть сесію Вінницької облради. Початок засідання о 10.00 годині в приміщенні обласної Ради з дотриманням з дотриманням карантинних норм. На розгляд депутатів підготували 43 питання, серед яких зменшення тарифів на тепло і гарячу воду та надання матеріальної допомоги членам сімей загиблих військовослужбовців.

Про це йдеться в повідомленні Вінницької обласної ради.

Перелік питань.

1. Про інформацію прокурора Вінницької області щодо результатів діяльності органів прокуратури області.

2 Про затвердження, внесення змін та хід виконання обласних програм. ОБ’ЄДНАНЕ.

3. Про внесення змін до рішення 21 сесії обласної Ради 7 скликання від 30 червня 2017 року № 392 «Про затвердження Порядку використання коштів обласного бюджету для надання матеріальної допомоги членам сімей загиблих військовослужбовців з нагоди ювілейних та пам’ятних дат створення військових частин».

4. Про затвердження списку студентів учасників бойових дій та їхніх дітей для здійснення компенсаційної виплати за навчання протягом І та II семестру 2019-2020 навчального року.

5. Про трудові відносини з керівниками комунальних підприємств - об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області.

6. Про трудові відносини з керівниками підприємств, установ, закладів - об’єктів спільної власності територіальних громад Вінницької області.

7 Про трудові відносини з керівниками закладів охорони здоров’я - об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області.

8. Про керівника Гайсинського медичного фахового коледжу.

9. Про трудові відносини з керівниками комунальних некомерційних підприємств - об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області у сфері охорони здоров’я.

10. Про внесення змін і доповнень до рішення 42 сесії обласної Ради 7 скликання від 21 лютого 2020 року № 931.

11. Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, постачання, послуги з постачання теплової енергії для населення, бюджетних установ та організацій, госпрозрахункових споживачів, дочірнім підприємством «Альтернативна теплова енергія» комунального підприємства «Вінницяоблтеплоенерго».

12. Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води для населення, бюджетних установ та організацій, госпрозрахункових споживачів та релігійних організацій комунальним підприємством «Вінницяоблтеплоенерго».

13. Про затвердження тарифів нa соціальну послугу стаціонарного догляду за особами, які втратили здатність до самообслуговування чи не набули такої здатності.

14. Про затвердження розпоряджень голови обласної Ради з питань комунальної власності.

15. Про затвердження розпорядження голови обласної Ради з питань бюджету та фінансів.

16. Про клопотання щодо присудження Премії Верховної Ради України Погончику Григорію Олексійовичу.

17. Про затвердження розпоряджень голови обласної Ради з питань нагородження відзнаками Верховної Ради України.

18. Про поліцейську комісію Управління патрульної поліції у Вінницькій області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України.

19. Про передачу транспортних засобів.

20. Про списання майна. ОБ’ЄДНАНЕ.

21. Про передачу – приймання майна. ОБ’ЄДНАНЕ.

22. Про питання діяльності об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області. ОБ’ЄДНАНЕ.

23. Про звільнення орендарів від сплати орендної плати за користування майном, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області на період дії протиепідемічних обмежувальних заходів.

24. Про деякі питання оренди майна.

25. Про погодження техніко-економічних обґрунтувань доцільності передачі з державної до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області захисних споруд цивільного захисту.

26. Про Звіт Рахункової палати за результатами аудиту ефективності використання коштів місцевих бюджетів Вінницької області у частині капітальних видатків, які визначаються функціями держави.

27. Про припинення обласної комунальної установи «Вінницька інноваційно-інвестиційна компанія» шляхом ліквідації.

28. Про надання згоди на поділ земельної ділянки Вінницькому обласному центру культури «Щедрик».

29. Про надання дозволу Вінницькому обласному комунальному гуманітарно-педагогічному коледжу на укладання договору про встановлення права користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцію).

30. Про передачу земельної ділянки у постійне користування Барському гуманітарно-педагогічному коледжу імені Михайла Грушевського.

31. Про надання згоди Вінницькому обласному комунальному спеціалізованому лісогосподарському підприємству «Віноблагроліс» на поділ земельної ділянки та виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.

32. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, яка належить на праві постійного користування комунальному некомерційному підприємству «Подільський регіональний центр онкології Вінницької обласної Ради».

33. Про надання дозволу Вінницькому обласному комунальному спеціалізованому лісогосподарському підприємству «Віноблагроліс» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.

34. Про надання дозволу Вінницькому обласному комунальному спеціалізованому лісогосподарському підприємству «Віноблагроліс» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.

35. Про надання згоди на поділ земельної ділянки, що належить на праві постійного користування комунальному некомерційному підприємству «Вінницька обласна психіатрична лікарня №2 Вінницької обласної Ради».

36. Про надання у довгострокове тимчасове користування лісової ділянки для рекреаційних цілей без зміни цільового призначення та без вилучення її у постійного користувача.

37. Про надання у довгострокове тимчасове користування лісової ділянки для рекреаційних цілей без зміни цільового призначення та без вилучення її у постійного користувача.

38. Про надання у довгострокове тимчасове користування лісової ділянки для рекреаційних цілей без зміни цільового призначення та без вилучення її у постійного користувача.

39. Про надання згоди на проведення будівельних робіт двох малих групових будинків та надання дозволу Стрижавському дитячому будинку- інтернату на укладання договору про встановлення права користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцію).

40. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, яка належить на праві постійного користування Вінницькій обласній клінічній лікарні ім. М.І. Пирогова.

41. Про звернення депутатів Вінницької обласної Ради 7 скликання. ОБ’ЄДНАНЕ.

Вінниця.info