27 січ. 2022 11:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

182

0

На сесії міської ради приймуть рішення «про Зелений курс Вінниці». Перелік питань

На сесії міської ради приймуть рішення «про Зелений курс Вінниці». Перелік питань

Перелік питань


 На сесії міської ради приймуть рішення «про Зелений курс Вінниці». Перелік питань

Розпорядженням Вінницького міського голови на 28 січня призначена сесія міської ради. На розгляд депутатів виносять 63 питання та «різне». На порядку денному – рішення «про Зелений курс Вінниці», виділення коштів на придбання авто особам з інвалідністю внаслідок війни тощо.

Перелік питань опубліковано на сайті Вінницької міської ради.

  1. Про звіт старости Вінницько-Хутірського старостинського округу за 2021 рік. Інформація Кривешка В.С., старости Вінницько-Хутірського старостинського округу.
  2. Про проголошення Зеленого курсу Вінниці. Інформація Мартьянова М.П., директора департаменту економіки і інвестицій міської ради.
  3. Про внесення змін до рішення міської ради від 22.05.2020 № 2219 (зі змінами). Інформація Мартьянова М.П., директора департаменту економіки і інвестицій міської ради.
  4. Про внесення змін до Положення про апарат Вінницької міської ради та її виконавчого комітету та затвердження його в новій редакції. Інформація Чорнолуцького С.Г., в.о. керуючого справами виконавчого комітету міської ради.
  5. Про затвердження Статуту Вінницької міської територіальної громади. Інформація Григорук Л.А., директора департаменту правової політики та якості міської ради.
  6. Про внесення змін до Положення про департамент правової політики та якості Вінницької міської ради та затвердження його в новій редакції. Інформація Григорук Л.А., директора департаменту правової політики та якості міської ради.
  7. Про затвердження «Положення про порядок надання матеріальної грошової допомоги жителям Вінницької міської територіальної громади». Інформація Войткової В.Р., директора департаменту соціальної політики міської ради.
  8. Про затвердження Порядку надання цільової матеріальної допомоги для придбання легкового автомобіля членам Вінницької міської територіальної громади, які є особами з інвалідністю внаслідок війни – учасниками бойових дій в Афганістані, або учасниками проведення антитерористичної операції та/або здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, що здійснюються шляхом проведення операції Об’єднаних сил (ООС), і які перебувають на обліку для забезпечення легковим автомобілем у порядку, визначеному законодавством України, в розмірі, встановленому в бюджеті Вінницької міської територіальної громади на відповідний рік. Інформація Войткової В.Р., директора департаменту соціальної політики міської ради.
  9. Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених в бюджеті Вінницької міської територіальної громади, для надання фінансової підтримки громадським організаціям, які відповідно до статутної діяльності здійснюють на території Вінницької міської територіальної громади заходи, спрямовані на соціальний захист людей із залежністю. Інформація Войткової В.Р., директора департаменту соціальної політики міської ради.
  10. Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених в бюджеті Вінницької міської територіальної громади, для надання фінансової підтримки громадським організаціям, які відповідно до статутної діяльності здійснюють на території Вінницької міської територіальної громади заходи, спрямовані на соціальний захист бездомних осіб. Інформація Войткової В.Р., директора департаменту соціальної політики міської ради.
  11. Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених в бюджеті Вінницької міської територіальної громади, для надання фінансової підтримки громадським організаціям внутрішньо переміщених осіб, які переселилися з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції та/або районів проведення операції Об’єднаних сил (ООС), що здійснюють свою діяльність на території Вінницької міської територіальної громади. Інформація Войткової В.Р., директора департаменту соціальної політики міської ради.
  12. Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених в бюджеті Вінницької міської територіальної громади, для надання фінансової підтримки громадським організаціям ветеранів, в т.ч. ветеранів військової служби, і осіб з інвалідністю, які здійснюють свою діяльність на території Вінницької міської територіальної громади та мають соціальну спрямованість. Інформація Войткової В.Р., директора департаменту соціальної політики міської ради.
  13. Про затвердження Порядку надання соціальної послуги підтриманого проживання: транзитне підтримане проживання/учбова соціальна квартира (будинок). Інформація Войткової В.Р., директора департаменту соціальної політики міської ради.
  14. Про виконання «Програми підвищення кваліфікації та професійного розвитку кадровиків (працівників кадрових служб) комунальних підприємств міста «HR-hab». Інформація Ласкавчук Т.В., директора департаменту кадрової політики міської ради.
  15. Про внесення змін до Положення про Департамент кадрової політики Вінницької міської ради та затвердження його в новій редакції. Інформація Ласкавчук Т.В., директора департаменту кадрової політики міської ради.
  16. Про внесення змін до Положення про департамент адміністративних послуг Вінницької міської ради та затвердження його в новій редакції. Інформація Копчук І.В., директора департаменту адміністративних послуг міської ради.
  17. Про внесення змін та затвердження в новій редакції Статуту комунального підприємства «Меридіан». Інформація Копчук І.В., директора департаменту адміністративних послуг міської ради.
  18. Про внесення змін та затвердження в новій редакції Статуту комунального підприємства «Школяр». Інформація Копчук І.В., директора департаменту адміністративних послуг міської ради.
  19. Про внесення змін до Положення про Департамент у справах засобів масової інформації та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради та затвердження його в новій редакції. Інформація Мисловської А.О., директора департаменту у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю міської ради.
  20. Про внесення змін до Статуту міського комунального підприємства – Інформаційно-телевізійне агентство «ВІТА» та затвердження його в новій редакції. Інформація Мисловської А.О., директора департаменту у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю міської ради.
  21. Про внесення змін до Статуту міського комунального підприємства «Радіокомпанія «Місто над Бугом» та затвердження його в новій редакції. Інформація Мисловської А.О., директора департаменту у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю міської ради.
  22. Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2021 № 719. Інформація Яценко О.В., директора департаменту освіти міської ради.
  23. Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2021 № 758. Інформація Шиша О.В., директора департаменту охорони здоров’я міської ради.
  24. Про внесення змін до Статуту закладу культури «Міський Палац мистецтв» та затвердження його в новій редакції. Інформація Філанчука М.В., директора департаменту культури міської ради.
  25. Про внесення змін до Статуту закладу «Вінницький літературно-меморіальний музей М.М.Коцюбинського» та затвердження його в новій редакції. Інформація Філанчука М.В., директора департаменту культури міської ради.
  26. Про внесення змін до рішення міської ради від 28.05.2021р. № 431 «Про внесення змін та затвердження Статуту комунального підприємства Вінницької міської ради «Дирекція парків та дозвілля територіальної громади» в новій редакції» зі змінами». Інформація Філанчука М.В., директора департаменту культури міської ради.
  27. Про внесення змін до Програми розвитку та утримання житлово-комунального господарства Вінницької міської територіальної громади на 2019-2024рр., затвердженої рішенням міської ради від 28.09.2018р. № 1350 зі змінами. Інформація Місецького В.Ю., директора департаменту міського господарства міської ради.
  28. Про внесення змін до Положення про департамент міського господарства Вінницької міської ради та затвердження його в новій редакції. Інформація Місецького В.Ю., директора департаменту міського господарства міської ради.
  29. Про погодження меж і площ територій навколо багатоквартирних житлових будинків. Інформація Фурмана Р.С., директора департаменту житлового господарства міської ради.
  30. Про хід виконання «Програми розвитку сфери паркування транспортних засобів на території Вінницької міської територіальної громади на 2019-2021 роки» зі змінами за 2021 рік. Інформація Варламова М.В., директора департаменту енергетики, транспорту та зв’язку міської ради.
  31. Про внесення змін до Положення про департамент енергетики, транспорту та зв’язку Вінницької міської ради та затвердження його в новій редакції. Інформація Варламова М.В., директора департаменту енергетики, транспорту та зв’язку міської ради.
  32. Про внесення змін до рішення міської ради від 22.12.2017р. № 1003, зі змінами. Інформація Варламова М.В., директора департаменту енергетики, транспорту та зв’язку міської ради.
  33. Про внесення змін до рішення міської ради від 26.02.2021р. № 233. Інформація Варламова М.В., директора департаменту енергетики, транспорту та зв’язку міської ради.
  34. Про надання дозволу комунальному підприємству «Вінницька транспортна компанія» на отримання кредиту в АБ «УКРГАЗБАНК» та погодження передачі АБ «УКРГАЗБАНК» в заставу майна. Інформація Варламова М.В., директора департаменту енергетики, транспорту та зв’язку міської ради.
  35. Про безоплатну передачу майна комунальної власності Вінницької міської територіальної громади у державну власність та на баланс Державної установи «Центр обслуговування підрозділів Національної поліції України». Інформація Романенка В.Б., директора департаменту інформаційних технологій міської ради.
  36. Про перейменування комунального підприємства «Центр історії Вінниці» та затвердження його Статуту в новій редакції. Інформація Вешелені О.М., директора департаменту маркетингу міста та туризму міської ради.
  37. Про внесення змін до Положення про Комітет по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради та затвердження його в новій редакції. Інформація Краєвського С.С., голови комітету по фізичній культурі і спорту міської ради.
  38. Про затвердження Статуту комунального підприємства «Центральний міський стадіон» у новій редакції. Інформація Краєвського С.С., голови комітету по фізичній культурі і спорту міської ради.
  39. Про внесення змін до Статуту закладу «Міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Вінниця» та затвердження його в новій редакції. Інформація Краєвського С.С., голови комітету по фізичній культурі і спорту міської ради.
  40. Про внесення змін до Статуту закладу «Міська спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з баскетболу» та затвердження його в новій редакції. Інформація Краєвського С.С., голови комітету по фізичній культурі і спорту міської ради.
  41. Про внесення змін до Статуту закладу «Міська дитячо-юнацька спортивна школа № 1» та затвердження його в новій редакції. Інформація Краєвського С.С., голови комітету по фізичній культурі і спорту міської ради.
  42. Про внесення змін до Статуту закладу «Міська дитячо-юнацька спортивна школа № 2» та затвердження його в новій редакції. Інформація Краєвського С.С., голови комітету по фізичній культурі і спорту міської ради.
  43. Про внесення змін до Статуту закладу «Міська дитячо-юнацька спортивна школа № 5» та затвердження його в новій редакції. Інформація Краєвського С.С., голови комітету по фізичній культурі і спорту міської ради.
  44. Про внесення змін до Статуту закладу «Міська дитячо-юнацька спортивна школа № 6» та затвердження його в новій редакції. Інформація Краєвського С.С., голови комітету по фізичній культурі і спорту міської ради.
  45. Про внесення змін до рішення міської ради від 30.09.2016р. № 396 «Про створення відділу по розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків міської ради». Інформація Іванова І.І., начальника відділу по розвитку ОСББ міської ради.
  46. Про внесення змін до Положення про департамент земельних ресурсів Вінницької міської ради та затвердження його в новій редакції. Інформація Кушнірчука С.А., директора департаменту земельних ресурсів міської ради.
  47. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості). Інформація Кушнірчука С.А., директора департаменту земельних ресурсів міської ради.
  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельних ділянок у власність громадянам, про відмову у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), відмову у передачі у власність земельної ділянки. Інформація Кушнірчука С.А., директора департаменту земельних ресурсів міської ради.
  49. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянам, відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою, встановлення та поновлення договору сервітуту, внесення змін до рішень Вінницької міської ради. Інформація Кушнірчука С.А., директора департаменту земельних ресурсів міської ради.
  50. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам у власність, відмову у затвердженні проектів землеустрою та внесення змін до рішень міської ради. Інформація Кушнірчука С.А., директора департаменту земельних ресурсів міської ради.
  51. Про укладання, припинення договорів про встановлення земельного сервітуту. Інформація Кушнірчука С.А., директора департаменту земельних ресурсів міської ради.
  52. Про затвердження документації із землеустрою, про передачу земельних ділянок в оренду, про припинення права постійного користування, про укладання, припинення та внесення змін до договорів оренди земельних ділянок, про надання дозволів на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення та про внесення змін до рішення Вінницької міської ради. Інформація Кушнірчука С.А., директора департаменту земельних ресурсів міської ради.
  53. Про надання дозволів на розроблення документації із землеустрою та про надання дозволів на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільського призначення. Інформація Кушнірчука С.А., директора департаменту земельних ресурсів міської ради.
  54. Про продовження терміну укладення договору купівлі-продажу земельної ділянки та надання розстрочення платежу за придбання земельної ділянки. Інформація Кушнірчука С.А., директора департаменту земельних ресурсів міської ради.
  55. Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок, договорів про встановлення земельного сервітуту, укладених для розміщення тимчасових споруд на території м.Вінниці, припинення договорів оренди земельних ділянок. Інформація Кушнірчука С.А., директора департаменту земельних ресурсів міської ради.
  56. Про найменування урочища та проведення організаційно-правових заходів щодо впорядкування та збереження території пам’ятки археології в м.Вінниці. Інформація Маховського Я.О., директора департаменту архітектури та містобудування міської ради.
  57. Про затвердження містобудівної документації – детальних планів території. Інформація Маховського Я.О., директора департаменту архітектури та містобудування міської ради.
  58. Про внесення змін до Положення про департамент комунального майна Вінницької міської ради та затвердження його в новій редакції. Інформація Петрова А.А., директора департаменту комунального майна міської ради.
  59. Про укладання договору міни. Інформація Петрова А.А., директора департаменту комунального майна міської ради.
  60. Про узгодження пропозицій органів, уповноважених управляти державним майном та майном інших форм власності щодо безоплатної його передачі у комунальну власність Вінницької міської територіальної громади. Інформація Петрова А.А., директора департаменту комунального майна міської ради.
  61. Про включення об’єкту комунальної власності за адресою: Вінницька обл., Вінницький р-н, с. Вінницькі Хутори, Немирівське шосе, 94-Є, корп. 1, прим. 83 до Переліку нерухомого комунального майна, щодо якого прийнято рішення про передачу в оренду без проведення аукціону за заявами потенційних орендарів, визначених у пункті 114 Порядку (Перелік другого типу). Інформація Петрова А.А., директора департаменту комунального майна міської ради.
  62. Про припинення дії договору оренди майнового комплексу державного комунального підприємства «Кінотеатр ім. Коцюбинського». Інформація Петрова А.А., директора департаменту комунального майна міської ради.
  63. Про зняття з контролю рішень міської ради. Інформація Василюк С.М., голови постійної комісії міської ради з питань законності депутатської діяльності і етики.
  64. Різне.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info