28 верес. 2017 09:30

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

76

0

На складах в Калинівці більше не лунають вибухи – Міністерство оборони

На складах в Калинівці більше не лунають вибухи – Міністерство оборони

 Понад 700 військовослужбовців Збройних Сил України залучені до ліквідації наслідків цієї події.


На складах в Калинівці більше не лунають вибухи – Міністерство оборони

 За повідомленням Оперативного штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації у Калинівці, починаючи з 19.00 27 вересня на військовому арсеналі озброєння Збройних Сил України не пролунало жодного вибуху. Поодинокі осередки вогню, що періодично виникають на території об’єкту одразу гасяться пожежними танками.

Водночас, заходи з ліквідації наслідків події тривають, ведеться знешкодження вибухонебезпечних предметів, працюють групи розмінування. Понад 700 військовослужбовців Збройних Сил України залучені до ліквідації наслідків цієї події.

Разом з тим прес-служба ГУ ДСНС Вінниччини зазначає, що станом на 8 ранку 28 вересня піротехніками спільно з представниками Нацполіції здійснюється подворовий обхід та виконуються заявки від населення щодо вилучення виявлених вибухонебезпечних предметів. Виконано 38 заявок із 73.

Також ліквідовано загоряння 7 споруд, що виникли внаслідок влучання боєприпасів. Також здійснюється моніторинг протипожежного стану населених пунктів в зоні надзвичайної ситуації.

Нагадаємо, що Генеральний штаб ЗСУ заявив, що ситуація під Вінницею стабілізувалася, інтенсивність вибухів скоротилася.

Вiнниця.info

title