30 жовт. 2019 12:26

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

71

0

На Соборній побилися водій та пішохід. Відео

На Соборній побилися водій та пішохід. Відео

Постраждалий пішохід звернувся із заявою до поліції.


На Соборній побилися водій та пішохід. Відео

28 жовтня на Соборній стався конфлікт між водієм авто та пішоходом – водій не пропустив молоду пару, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переході. Згодом конфлікт переріс у бійку. Постраждалий пішохід звернувся із заявою до поліції.

Про це йдеться в сюжеті Ситуаційного центру м. Вінниці.

О 15:10 годині камери відеонагляду зафіксували конфлікт учасників дорожнього руху навпроти Вінницької міської ради. По вулиці Соборній не порозумілися водій автомобіля «БМВ» та хлопець, який разом з дівчиною переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переході. Водій чорного позашляховика не пропустив молодих людей, на що хлопець відповів хлопком по автівці.

Водій здійснив розворот через всю дорогу, наздогнав хлопця, вибіг з машини і наніс йому декілька ударів. Перехожий, який став очевидцем інциденту, зафіксував на відео самого водія і номерні знаки автомобіля. Як згодом стало відомо, постраждалий пішохід звернувся з відповідною заявою до поліції.

Нагадаємо, близько двох тижнів тому, на цьому самому місці стався конфлікт між двома водіями. Також, 26 вересня на Соборній пасажири таксі побили його водія та не розрахувалися за поїздку. О 24 годині камери відеонагляду зафіксували велику кількість служб таксі на Соборній, а також – скупчення людей.


Вінниця.info

title