27 серп. 2018 11:12

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

135

0

На стадіоні по Хмельницькому шосе почали стелити штучне покриття

На стадіоні по Хмельницькому шосе почали стелити штучне покриття

 Днями на полі почали стелити штучне покриття.


На стадіоні по Хмельницькому шосе почали стелити штучне покриття

На території міського Палацу дітей та юнацтва ім. Лялі Ратушної 7-го вересня відбудеться офіційне відкриття стадіону з футбольним полем на 439 місць, будівництво якого стартувало весною. Днями на полі почали стелити штучне покриття.

Із запланованого будівельники вже закінчили роботу з перенесення інженерних мереж, що знаходились у землі на території стадіону. Почали стелити штучне покриття, яке замінить газон. Також займаються встановленням роздягалень для чоловіків та жінок і туалетів. Територію закладу огородили парканом із вінницьким гербом.

Раніше ми повідомляли, що на території закладу планують зробити стоянку для автомобілів на 49 місць, огорожу, обхідну доріжку, зовнішнє освітлення, інформаційне табло та відеоспостереження. Планували встановити під трибунами чоловічі на жіночі роздягальні, душові кабіни, туалети для відвідувачів. Також - 10 місць на трибунах для маломобільних груп населення.

Вінницький Пaлaц дітей тa юнaцтвa – один з нaйбільших позaшкільних зaклaдів Укрaїни, тут нaвчaється близько 4800 дітей. Тепер для проведення тренувaльних зaнять з міні-футболу, футболу тa легкої aтлетики зaклaд мaтиме сучaсне футбольне поле. Рaніше тут булa лише зеленa зонa, де виховaнці грaли у футбол.

З держaвного бюджету нa будівництво виділено 13 млн. грн. тa 6 млн. грн. - із міського бюджету.

Зазначимо, що директор міського палацу для дітей та юнацтва Світлана Мусій заборонила журналісту Вiнниця.info фотографувати роботи на будівельному майданчику. 

На стадіоні по Хмельницькому шосе почали стелити штучне покриття

На стадіоні по Хмельницькому шосе почали стелити штучне покриття - фото 2

На стадіоні по Хмельницькому шосе почали стелити штучне покриття - фото 3

На стадіоні по Хмельницькому шосе почали стелити штучне покриття - фото 4

На стадіоні по Хмельницькому шосе почали стелити штучне покриття - фото 5

Вiнниця.info