27 берез. 2023 12:35

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Місто
0

402

0

На Старому місті у Вінниці планують будувати Будинок відпочинку

На Старому місті у Вінниці планують будувати Будинок відпочинку

Будувати будинок відпочинку біля дитячого санаторію планує Олена Коробкіна


На Старому місті у Вінниці планують будувати Будинок відпочинку

Виконком Вінницької міської ради надав Коробкіній Олені Юріївні вихідні дані – містобудівні умови та обмеження на нове будівництво будинку відпочинку по вул. Синьоводська, 251 в м. Вінниця.

Документ опубліковано на сайті міської ради.

Йдеться про територію біля «Дитячого санаторію ім. М. Коцюбинського», що по вулиці Маяковського, 243 (стара назва Синьоводської).

Будувати будинок відпочинку планує донька вінницького бізнесмена Юрія Коробкіна, який помер у 2021 році.

Замовник має розробити проектну документацію та затвердити її в установленому порядку. До виконання підготовчих та будівельних робіт замовник зможе приступити після отримання документу, що надає право на виконання вищезазначених робіт в департаменті архітектурно-будівельного контролю Вінницької міської ради.

Нагадаємо, в лютому 2017 року Уряд прийняв рішення про передачу з державної у комунальну власність Вінниці будівель і споруд по вулиці Маяковського, 247, аби в місті створити дитячий оздоровчий центр. У 2019 році мерія визначила дитячий санаторій ім. М. Коцюбинського таким, що має суспільну цінність для громади. Влітку 2021 року на території проводили мистецький вікенд просто неба «Ticket to the Sun».

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info