16 лют. 2021 17:05

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Україна
0

93

0

На субсидії грошей вистачить – Левицький

На субсидії грошей вистачить – Левицький

Експерт Інституту місцевого розвитку Антон Левицький повідомив, що закладених в бюджеті 37 мільярдів гривень, передбачених на пільги та субсидії, має вистачити для всіх громадян пільгових категорій.


На субсидії грошей вистачить – Левицький

Під час Всеукраїнського форуму «Україна 30. Платіжка» експерт Інституту місцевого розвитку Антон Левицький повідомив, що закладених в бюджеті 37 мільярдів гривень, передбачених на пільги та субсидії, має вистачити для всіх громадян пільгових категорій. Фахівець зазначає, що минулоріч із аналогічної суми використали не більше 30 мільярдів.

Про це повідомляють на сайті Вінницької ОДА.

«В бюджеті минулого року було передбачено 47 млрд грн, потім бюджет було скориговано і було передбачено 37 млрд грн на пільги і субсидії разом. Але якщо подивитися статистику, що публікується на сайті Мінсоцполітики щодо надання субсидій минулого року, то за рік на субсидії було нараховано 24 млрд грн і ще 1,7 млрд на скраплене та тверде паливо.

Тобто, із передбачених 37 млрд використали, скажімо, 25-27 млрд, не більше 30 млрд. Тепер можемо порахувати, чи вистачить грошей в бюджеті на цей рік. Врахуйте зміни прожиткового мінімуму, зміну доходів. Якщо все це порахувати, то коштів цілком вистачить», – констатував Антон Левицький.

Нагадаємо, раніше ми писали, хто з вінничан має право на субсидію і як її оформити.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото – з сайту ОДА