23 жовт. 2019 10:51

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

284

0

На території вінницького зоопарку побудують резиденцію Діда Мороза

На території вінницького зоопарку побудують резиденцію Діда Мороза

У Подільному зоопарку наприкінці 2020 року відкриють будинок Діда Мороза.


На території вінницького зоопарку побудують резиденцію Діда Мороза

У Подільному зоопарку наприкінці 2020 року відкриють будинок Діда Мороза. Будівництво стилізованого новорічного офісу планують розпочати найближчим часом.

Оголошення про нове будівництво розміщене на сайті системи електронних закупівель «Prozorro». Замовник будівництва – ВОКСЛП «Віноблагроліс». Очікувана вартість робіт - 2 525 976 гривень.

Про це у «Фейсбук» написали на сторінці Подільського зоопарку.

Дерев’яна споруда опалюватиметься. До неї підведуть всі необхідні комунікації, зокрема, з електропостачання, водопостачання та водовідведення. Будинок утеплять, а також забезпечать блискавозахистом та антикриговою системою.

Офіс Діда Мороза прикрашатиме святкова ілюмінація. Поряд із будівлею розташують декоративні скульптури знаків зодіаку та височитиме красуня блакитна ялинка.

Фінансуватимуть роботи з державного і місцевого бюджетів, а також за власні кошти підприємства.

Хто будуватиме об’єкт, визначать за процедурою відкритих торгів за допомогою системи електронних закупівель «Prozorro».

За результатами аукціону, який відбувся 22 жовтня, найвигідніші умови запропонувало ТОВ «ЖІЛ СІТІ БУД». Підприємство з київською реєстрацією знизило вартість робіт на майже 300 тисяч гривень від очікуваної вартості і наразі очікує рішення. Крім «ЖІЛ СІТІ БУД», свої заявки на участь в аукціоні подали ще шість підприємств. Втім, їх цінові пропозиції менш вигідні.

Вінниця.info, фото з відкритих джерел