31 трав. 2020 16:45

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

94

0

У Вінницькій області знімуть ще 4 карантинні пости

У Вінницькій області знімуть ще 4 карантинні пости

Залишається лише один санітарно-карантинний пункт


У Вінницькій області знімуть ще 4 карантинні пости

З 1 червня у Вінницькій області знімуть ще 4 пости карантинного контролю, які діють на основних автомобільних шляхах. Це – в Могилів-Подільському районі, Літині, Махнівці та Гайсинському районі. Відтак в області залишається ще санітарно-карантинний пункт у Мурованокуриловецькому районі.

Таке рішення прийняла комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Вінницької ОДА.

«Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня №392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-Co V-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів», враховуючи протокольне рішення обласного штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації від 28 травня 2020 року №12 пропонується послаблення протиепідемічних заходів на території області стосовно діяльності санітарно-карантинних пунктів (далі – СКП) на основних автомобільних шляхах, що діють на адміністративних кордонах області», – йдеться у протоколі.

Комісія вирішила:

Призупинити роботу СКП на основних автомобільних шляхах, що діють на адміністративних кордонах області з 1 червня, зокрема:

  • стаціонарний пост «Літин» Літинського району – дорога М12 у напрямку Вінниці;
  • с. Краснопілка Гайсинського району – дорога М12 у напрямку Вінниці;
  • стаціонарний пост «Махнівка» Козятинського району – дорога М12 у напрямку Вінниці;
  • с. Немія Могилів-Подільського району – дорога М21 у напрямку Вінниці.

Також роботу СКП на в’їзді на Новодністровську гідроелектростанцію, яка знаходиться в Мурованокуриловецькому районі – дорога Т-02-11 у напрямку Мурованих-Курилівців продовжити до окремого рішення. Встановити часи роботи СКП: з 9-ї години до 21-ї щоденно.

У Вінницькій області знімуть ще 4 карантинні пости

У Вінницькій області знімуть ще 4 карантинні пости - фото 2

Нагадаємо, з 23 березня у населених пунктах Вінницької області почали встановлювати блокпости. На виїздах і в’їздах ставлять бетонні блоки, працюють поліцейські і нацгвардійці.

Станом на 1 квітня в області працювали 50 контрольно-пропускних пунктів, 5 з них є санітарно карантинними постами. Пости розташовані в с. Махнівка Козятинського району, с. Немия Могилів-Подільського району, в смт Літин, с Краснопілка Гайсинського району та в Муровано-Куриловецькому районі.

Вінниця.info