13 трав. 2019 12:05

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

109

0

На велосипедах Nextbike заборонено їздити вдвох: у Вінниці пошкодили кілька байків і чекають на фото порушників

На велосипедах Nextbike заборонено їздити вдвох: у Вінниці пошкодили кілька байків і чекають на фото порушників

У Вінниці пошкодили кілька байків і чекають на фото порушників


На велосипедах Nextbike заборонено їздити вдвох: у Вінниці пошкодили кілька байків і чекають на фото порушників

Nextbike нагадує вінничанам, що їздити вдвох на велосипеді не можна. Результат поїздки на «багажнику» – зазором між технологічним кріпленням і сідлом на задньому колесі те, що люди чомусь вважають багажником.

«Жоден велосипед Nextbike не має багажника на задньому колесі. Велосипеди Nextbike призначені для індивідуального використання. Перевезення дітей – небезпечне для їхнього здоров'я. Відстань між технологічним кріпленням і сідлом - це явно не дитяче велокрісло.

В цьому випадку маємо мінус шість шпиць в колесі і велосипед не придатний до експлуатації…Будемо вдячні за інформацію про фактам їзди вдвох на одному велосипеді у форматі фото, щоб було видно дату, час і номер велосипеду.

За вихідні маємо три пошкрджених колеса. Цей випадок найгірший.

Такими темпами нам велосипедів якраз до кінця серпня вистачить... Тож будемо вдячні за інформацію про нецільове використання велосипедів (фото з номером і час коли його зробили)», – йдеться в дописі на сторінці компанії.

За порушення умов користування, сервісом передбачені штрафні санкції.

На велосипедах Nextbike заборонено їздити вдвох: у Вінниці пошкодили кілька байків і чекають на фото порушників

Умови користування:

  • Прокатний (орендований) велосипед не можна використовувати: а) Користувачам, що молодші 18 років, без супроводу дорослих; б) для перевезення пасажирів (особливо маленьких дітей); в) для поїздок за межі України, якщо Орендодавець не надав письмової згоди; г) для перевезення легкозаймистих, вибухонебезпечних, токсичних або небезпечних матеріалів; ґ) для участі в велосипедних перегонах та тест-драйвах без письмової згоди Орендодавця; д) для суборенди третім особам. е) у випадку сильного вітру та шторму; є) особам, що знаходяться у алкогольному чи наркотичному сп’янінні.
  • Користувач зобов’язаний дотримуватися правил дорожнього руху (ПДР)
  • Керування велосипедом «без рук» не допускається ні в якому разі.
  • Забороняється використовувати кошик велосипеда не за призначення або перезавантажувати його (максимально допустиме навантаження – 5 кг). Користувач зобов’язаний забезпечити надійне встановлення та закріплення товарів і предметів, що перевозяться, протягом всієї поїздки.
  • Для кожного орендованого велосипеда загальна допустима маса пасажирського та додаткового (багажу) навантаження становить 120 кг.
  • Забороняється проводити модифікації та переобладнання орендованого велосипеда. При виявленні недозволеного або неправильного використання орендованого велосипеда. Орендодавець має право припинити всі ділові відносини з Користувачем та блокувати подальше користування послугами системи NextBike.
  • Після підтвердження повернення велосипеда, Користувач не має права знову застосовувати отриманий код велосипедного замка, якщо такий використовується в системі. Для повторного взяття на прокат поверненого велосипеда потрібно знову пройти всі етапи оформлення оренди (крім власників персональних карток доступу).
  • Користувач не має права змінювати наданий код блокування замка або передавати його третім особам, якщо такий замок використовується в системі.

На велосипедах Nextbike заборонено їздити вдвох: у Вінниці пошкодили кілька байків і чекають на фото порушників - фото 2

Вінниця.info, фото зі сторінки Nextbike Vinnytsia