6 верес. 2021 10:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

104

0

​На велосипедах та самокатах: у Вінниці змагались на швидкість 130 дітлахів

​На велосипедах та самокатах: у Вінниці змагались на швидкість 130 дітлахів

Діти змагалися у різних вікових групах на своїх транспортних засобах


​На велосипедах та самокатах: у Вінниці змагались на швидкість 130 дітлахів

4 вересня, на центральній алеї Лісопарку пройшов конкурс «Шалені перегони» на велосипедах, самокатах та біговелах. У змаганнях взяли участь 130 вінничан віком від трьох до 12 років.

Про це повідомляється на сайті Вінницької міської ради.

Діти змагалися у різних вікових групах на своїх транспортних засобах: велосипедах та самокатах. Переможців визначили у кожній віковій групі, дівчатка та хлопчики змагалися окремо.

Серед хлопчиків - велосипедистів у віковій групі 3-4 роки перше місце посів Роман Оголь, друге – Володимир Сіроштан, третє – Михайло Подгурський. Серед хлопчиків 5-6 років «золото» у Максима Поблоцького, «срібло»- у Максима Каплюка, «бронза» – у Артема Бабіна. Щодо дівчаток з цієї вікової категорії, перше місце у Дани Ольшецької, друге посіла Неля Косаренко і третє – Мирослава Міщук.

​На велосипедах та самокатах: у Вінниці змагались на швидкість 130 дітлахів

Змагались і велосипедисти у віковій категорії 7-9 років. Серед хлопчиків перше місце зайняв Даніїл Мартишкін, друге – Іван Бондар, третє – Адріан Гудзь. Серед дівчаток «золото» здобула Валерія Тарануха, «срібло» – Ксенія Оголь, а «бронзу» – Софія Альахмед.

У віковій групі 10-12 років серед дівчаток перше місце посіла Тетяна Гуменна, друге – Єлизавета Кухар. Щодо хлопчиків найшвидшим виявився Андрій Сивуха, одразу за ним приїхав Артем Фомін, а третім став Давид Курилюк.

​На велосипедах та самокатах: у Вінниці змагались на швидкість 130 дітлахів - фото 2

Змагались діти й на самокатах. Перше місце серед дівчаток посіла Карина Рябушкіна, друге – Анастасія Годомська, третє – Юлія Пахолюк. Щодо хлопчиків, то першим у змаганнях на самокатах став Дамір Мира, другим – Ілля Олійник, третім – Арсен Мелентьєв.

У конкурсі «Шалені перегони» маленькі вінничани змагались й на біговелах. Тут серед дівчаток «золото» отримала Кіра Коваленко, «срібло» – Варвара Рибак, «бронзу» - Аріна Мусійчук. Щодо хлопчиків, то перше місце у змаганнях на біговелах посів Назар Лехман, друге – Даніїл Осипов і третє – Матвій Лехман.

Всі учасники отримали подяки, а найшвидші - призи.

​На велосипедах та самокатах: у Вінниці змагались на швидкість 130 дітлахів - фото 3

​На велосипедах та самокатах: у Вінниці змагались на швидкість 130 дітлахів - фото 4

​На велосипедах та самокатах: у Вінниці змагались на швидкість 130 дітлахів - фото 5

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото ВМР