29 квіт. 2019 13:11

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

83

0

На Великдень у Вінниці та в Гайсині «мінували» ресторани

На Великдень у Вінниці та в Гайсині «мінували» ресторани

Одного зловмисника встановили, іншого шукають


На Великдень у Вінниці та в Гайсині «мінували» ресторани

28 квітня у Гайсині та 29 квітня у Вінниці правоохоронцям надійшли повідомлення про замінування кафе та ресторану. Відвідувачів евакуювали.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

Вчора 14.38 годині на спецлінію 102 зателефонував чоловік, який повідомив про замінування кафе-магазину по вулиці Грушевського в м. Гайсин. На місце події прибули слідчо – оперативна група, фахівці вибухотехнічної та кінологічної служб ГУ Нацполіції області, ГУ Держслужби з надзвичаних ситуацій.

Як розповів начальник Гайсинського відділу поліції Ігор Соломон, оперативним шляхом правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 20-річний місцевий житель. Під час обшуку за місцем проживання правопорушника поліцейські вилучили мобільний телефон та сімкарту, з якої було здійснено дзвінок про замінування.

Зловмисник в скоєному спочатку зізнався та пояснив, що це мав бути жарт, а потім відмовився від своїх показів.

Станом на 17.10 роботу закладу відновлено. Проведеною перевіркою приміщення закладу харчування вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Ще одне повідомлення про замінування одного з ресторанів м. Вінниці надійшло 29 квітня близько 3.40 години. На місці події працювали поліцейські та служби оперативного реагування. Евакуйовано 30 осіб. Вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Особу зловмисника, який телефонував на 102, встановлюють.

Вiнниця.info