11 берез. 2016 11:27

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

43

0

На Вінниччині 20 вчителів стали «англійськими агентами»

На Вінниччині 20 вчителів стали «англійськими агентами»

 20 вчителів англійської мови стали учасниками проекту «Вчителі англійської мови – агенти змін»


На Вінниччині 20 вчителів стали «англійськими агентами»

 На Вінниччині 20 вчителів англійської мови стали учасниками проекту «Вчителі англійської мови – агенти змін». Впродовж тижня тренери Британської Ради проводили заняття для педагогів з 8 регіонів країни. Найбільше представників було з Вінницької та Львівської областей.

Про це ВИННИЦА.info розповіла завідувач відділу методики викладання іноземних мов Вінницької академії неперервної освіти Валентина Гусєва.

«Відбирали найактивніших вчителів. Після тренінгів вони поїхали працювати на місця. Там педагоги повинні дати по три семінари, будуть проводити відкриті уроки та тренінги для своїх колег. Увесь цей час за їх роботою спостерігатимуть представники Британської Ради. Кращі – стануть учасниками другого етапу проекту, що стартує у серпні.

Після серпневих навчань вчителі самі зможуть стати тренерами. Вони проводитимуть семінари для інших педагогів з метою розповсюдження нових методик викладання англійської мови. І отримуватимуть за це по дві тисячі впродовж трьох місяців з Фонду Петра Порошенка», - сказала Валентина Гусєва.

Варто зазначити, що 2016 рік в України проголошено роком англійської мови.

ВИННИЦА.info