27 лют. 2017 17:04

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

76

0

На Вінниччині біля клубу хлопці влаштували стрілянину

На Вінниччині біля клубу хлопці влаштували стрілянину

 В Бару поліція встановила 4 осіб, які вночі стріляли біля клубу


На Вінниччині біля клубу хлопці влаштували стрілянину

 27 лютого близько першої години ночі до поліції надійшло повідомлення про те, що біля одного з розважальних закладів у м. Бар невідомі особи вчинили хуліганські дії, вистріливши в повітря з рушниці та травматичного пістолета.

Прo це пoвідoмляє відділ кoмунікaцій ГУ Нaцпoліції у Вінницькій oблaсті.

До прибуття на місце події слідчо-оперативної групи поліції зловмисники втекли. Відвідувачі закладу розповіли, що четверо приїжджих молодиків посварилися з місцевою молоддю, яка тут відпочивала. Під час з’ясування стосунків на вулиці біля кафе один із молодиків вистрілив в повітря з травматичного пістолета, інший – з мисливської рушниці. Ніхто із учасників інциденту не постраждав.

За словами начальника Барського відділення поліції Олега Третяка, поліція встановила усіх чотирьох зловмисників, які вчинили хуліганські дії. У одного з них вилучено гладкоствольну мисливську рушницю, яка перебувала на законних підставах.

Наразі проводяться слідчі дії для з’ясування усіх обставин вчинення правопорушення. Учасники інциденту відмовляються від будь-яких показів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.4 ст.286 КК (хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї). Такі дії караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Вінниця.info