4 квіт. 2017 15:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

91

0

На Вінниччині через п’яний конфлікт двох родичів, одного доправили до реанімації

На Вінниччині через п’яний конфлікт двох родичів, одного доправили до реанімації

Поки лікарі намагалися врятувати потерпілого, його нападник намагався втекти на автобусі 


На Вінниччині через п’яний конфлікт двох родичів, одного доправили до реанімації

Крижопільська поліція з’ясовує причини та обставини конфлікту, в результаті якого один з його учасників отримав важкі травми голови. 22-річний потерпілий знаходиться у реанімаційному відділенні лікарні без свідомості. За його життя борються лікарі.

Про це Вінниця.info повідомили у Відділ комунікації поліції Вінницької області.

За підозрою у побитті 22-річного жителя села Висока Гребля Крижопільського району працівники поліції затримали його 21-річного родича. Обидва учасника конфлікту знаходились в стані алкогольного сп’яніння.

«Близько п’ятої години вечора до поліції надійшло повідомлення з лікарні про те, що у непритомному стані з травмами голови до них госпіталізований молодий чоловік. Потерпілого у непритомному стані на території крижопільського ліцею виявили його працівники. Опитавши їх, поліцейські з’ясували, що постраждалий - 22-річний колишній учень цього ж навчального закладу, і його бачили на території у компанії ще одного хлопця», -  розповів начальник Крижопільського відділення поліції Вадим Гриньов.

Підозрюваного у вчиненні даного правопорушення поліція затримала на автовокзалі, коли він сідав у автобус. Ним виявися 21-річний родич потерпілого. Він знаходився в стані алкогольного сп’яніння, а його одяг був весь у крові. Від будь-яких пояснень від відмовляється. Зараз він затриманий у процесуальному порядку за вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі.

Вінниця.info