16 серп. 2016 16:13

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

39

0

На Вінниччині чоловік обікрав магазин. Виніс гроші, цигарки та алкоголь

На Вінниччині чоловік обікрав магазин. Виніс гроші, цигарки та алкоголь

 Поліцейські розшукали зловмисника, який  обікрав магазин


На Вінниччині чоловік обікрав магазин. Виніс гроші, цигарки та алкоголь

 Протягом декількох годин працівники поліції затримали зловмисника, який зламавши двері магазину, викрав з каси 700 гривень, алкогольні та тютюнові вироби на суму біля 3000 гривень. Раніше судимому за майнові злочини зловмисну загрожує до 6 років позбавлення волі.

Про це повідомляє прес-служба відділу комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

15 травня до правоохоронців звернулася 37-річна власниця торгової точки. Жінка розповіла, що вночі невідомі обікрали її магазин. Зловмисники забрали 700 гривень з каси та товарів на суму близько 3000 гривень.

За підозрою у скоєні злочину працівниками поліції був затриманий 27-річний місцевий житель. Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів, а місяць тому, відносно нього до суду були направленні два кримінальних провадження з обвинувальними актами за скоєння крадіжок з магазинів.

Під час спілкування з поліцейським чоловік зізнався у скоєні злочину. Викрадені речі і кошти вилучені та повернуті власниці.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

Вінниця.info