2 груд. 2017 11:36

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

54

0

На Вінниччині чоловік обікрав сільраду

На Вінниччині чоловік обікрав сільраду

 На злочин пішов щоб відремонтувати авто 


На Вінниччині чоловік обікрав сільраду

 Працівники поліції затримали 30-річного чоловіка, який, пошкодивши вікно, 1 грудня обікрав приміщення Стратіївської сільської ради.

Про це повідомляє відділ комунікацій поліції у Вінницькій області.

Вчора до поліції надійшло повідомлення про крадіжку ноутбука та грошей з приміщення Стратіївської сільської ради. Невідомі розбили вікно та, пошкодивши двері кабінету секретаря, викрали техніку та 4 тисячі гривень.

Як розповів керівник чечельницької поліції Роман Басалига, за декілька годин поліцейські затримали зловмисника на виїзді з Вінницької області. Ним виявився не судимий 30-річний житель Красноокнянського району Одещини. В нього вилучили викрадений ноутбук та частину грошей.

У поліції чоловік зізнався, що ввечері забрав товариша з обласного центру. В Чечельницькому районі машина зламалась, а коштів на ремонт не було, тож він вирішив «пошукати» гроші в приміщенні сільської ради.

За фактом крадіжки працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Такий злочин карається ув’язненням до 6 років. Триває слідство.

На Вінниччині чоловік обікрав сільраду

На Вінниччині чоловік обікрав сільраду - фото 2

На Вінниччині чоловік обікрав сільраду - фото 3

На Вінниччині чоловік обікрав сільраду - фото 4

Вiнниця.info, фото - відділ комунікацій поліції у Вінницькій області