3 лют. 2018 14:11

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

105

0

На Вінниччині чоловік під час сварки розрубав голову знайомому

На Вінниччині чоловік під час сварки розрубав голову знайомому

 Затриманому, який раніше мав психічні розлади, призначено судово-психіатричну експертизу.


На Вінниччині чоловік під час сварки розрубав голову знайомому

 2 лютого правоохоронці затримали 47-річного мешканця с. Гибалівка Шаргородсього району за підозрою у нанесенні сокирою тяжких тілесних ушкоджень місцевому жителю. Підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП Вінниччини.  

До відділу поліції надійшло повідомлення з реанімаційного відділення центральної районної лікарні про госпіталізацію 48-річного жителя Шаргорода з рубаною раною голови. У потерпілого діагностували відкриту черепно-мозкову травму, перелом лобної кістки, травматичну ампутацію вушної раковини.

За словами начальника Шаргородського відділення поліції Олександра Намакарського, поліцейські з’ясували, що тяжкі травми чоловік отримав під час побутової сварки з 47-річним мешканцем с. Гибалівки в його домогосподарстві. У розпал конфлікту господар наніс тяжкі травми голови своєму гостю сокирою, якою рубав дрова.

За фактом замаху на вбивство слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за ч.15 ч.1 ст.115 КК України. За такий злочин передбачено покарання до 15 років ув'язнення.

Затриманому, який раніше мав психічні розлади, призначено судово-психіатричну експертизу. Його затримано в процесуальному порядку в ізоляторі тимчасового тримання. Судом вирішуватиметься міра запобіжного заходу на період досудового розслідування.

На Вінниччині чоловік під час сварки розрубав голову знайомому

Нагадаємо, що у Тиврівському районі 27-річна жінка ножем в живіт вдарила свою подругу. Обоє вони вживали алкогольні напої і причину конфлікту не пам’ятають.

Вінниця.info, фото - сайт ГУ НП Вінниччини