2 квіт. 2018 16:24

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

66

0

На Вінниччині чоловік побив до смерті вітчима палицею

На Вінниччині чоловік побив до смерті вітчима палицею

 Поліція затримала у Вінницькому районі підозрюваного у вбивстві вітчима


На Вінниччині чоловік побив до смерті вітчима палицею

 35-річний зловмисник місяць тому звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вчинення грабежу. Завдавши дерев’яною палицею родичу смертельних тілесних ушкоджень, правопорушник пішов додому спати.

Про це повідомляє відділ комунікaції поліції у Вінницькій облaсті.

2 квітня о 7 годині ранку до поліції надійшло повідомлення, що в одному з будинків села Лука-Мелешківська виявлений господар з ознаками насильницької смерті.

За словами заступника начальника Вінницького районного відділення поліції Сергія Овчарука, першим під підозру потрапив 35-річний пасинок потерпілого. За день до вчинення вбивства, між чоловіками виникла конфліктна ситуація, яку з’ясовували працівники групи реагування патрульної поліції. Тоді 61-річний потерпілий разом із братом побив пасинка, який прийшов до нього з’ясувати стосунки.

На взутті, одязі підозрюваного, якого затримали за місцем проживання, поліцейські виявили сліди крові. Окрім беззаперечних доказів причетності чоловіка до вчинення злочину, у будинку затриманого знайшли викрадені речі потерплого.

Під час проведення першочергових слідчих дій встановили, що правопорушник вночі прийшов до будинку вітчима, щоб помститися за нещодавні образи, побив його та пішов додому спати.

Слідчим відділом поліції відкрито провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За вчинення цього злочину чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про його арешт.

Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, в кінці березня працівники Піщанського відділення поліції затримали раніше судимого місцевого жителя, який побив літнього незрячого односельця та привласнив його телевізор «LG» й мобільний телефон «Nomi».

На Вінниччині чоловік побив до смерті вітчима палицею

 

На Вінниччині чоловік побив до смерті вітчима палицею - фото 2

 

На Вінниччині чоловік побив до смерті вітчима палицею - фото 3

 

На Вінниччині чоловік побив до смерті вітчима палицею - фото 4

 

Вiнниця.info, відділ комунікaції поліції у Вінницькій облaсті.