25 листоп. 2017 10:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

79

0

На Вінниччині чоловік, який знаходиться під слідством з ножем пограбував сім’ю

На Вінниччині чоловік, який знаходиться під слідством з ножем пограбував сім’ю

 На Вінниччині чоловік з ножем пограбував сімю  


На Вінниччині чоловік, який знаходиться під слідством з ножем пограбував сім’ю

 У Жмеринці оперативники затримали підозрюваного у вчиненні розбійного нападу на літню жінку та ії співмешканця. Чоловік, погрожуючи ножем, заволодів їх грошима. Крім цього, нападник знаходиться під слідством за фактом шахрайства.

Про це повідомляє відділ комунікaції поліції у Вінницької облaсті.

24 листопада близько 16.00 год. до працівників жмеринської поліції із повідомленням про злочин звернулась місцева жителька. За словами жінки, на ії 78–річну сусідку вчинено напад.

Як розповів начальник Жмеринського відділу поліції Валерій Домбровський, оперативна група, яка прибула на місце злочину, з’ясувала, що до помешкання потерпілої, де вона проживає зі своїм співмешканцем, прийшов 43-річний знайомий. Під час спільного розпиття спиртних напоїв гість почав вимагати у господарів гроші. Почувши відмову, чоловік дістав ножа та почав їм погрожувати. Залякана жінка вказала зловмиснику, де сховані їх заощадження. Заволодівши 1000 гривнями, правопорушник вибіг з будинку та зник у невідомому напрямку.

В ході проведення розшукових заходів правоохоронці встановили особу, причетну до вчинення правопорушення. Ним виявився 43-річний житель с. Леляки, який знаходиться під слідством за фактом шахрайства. Через декілька годин зловмисника затримали у м. Жмеринці.

Правопорушник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні розбійного нападу та знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Йому оголошено про підозру.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). За такий злочин передбачено покарання до 7 років ув’язнення.

В рамках розслідування кримінального провадження проводяться слідчі дії.

Вінниця.info