23 січ. 2016 12:13

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

77

0

На Вінниччині чоловік жорстоко побив металевою палкою односельця

На Вінниччині чоловік жорстоко побив металевою палкою односельця

 За підозрою у замаху на вбивство чоловіка поліцейські затримали його односельця


На Вінниччині чоловік жорстоко побив металевою палкою односельця

 22 січня в селі Тарасівка, що на Вінниччині у літній кухні одного з домогосподарств виявили чоловіка з відкритою черепно-мозковою травмою. За підозрою у замаху на вбивство поліцейські затримали 23-річного односельця потерпілого.

Про це повідомляє відділ комунікацій ГУ Національної поліції у Вінницькій області.

Повідомлення про подію надійшло до Тульчинського відділу поліції близько 19 години. В одному з домогосподарств села Тарасівка з тілесними ушкодженнями було виявлено 52-річного місцевого жителя.

Працівники слідчо-оперативної групи одразу ж почали опитувати сусідів та родичів потерпілого, аби встановити осіб причетних до побиття чоловіка.

Цього ж дня поліцейські за підозрою у скоєнні злочину затримали 23-річного мешканця цього ж села. Що стало причиною трагедії підозрюваний пояснити не зміг. На момент скоєння злочину чоловік був тверезим.

Прийшовши до потерпілого, він не застав його вдома та вирішив почекати. Коли потерпілий зайшов до помешкання, зловмисник декілька разів вдарив його по голові металевим прутом.

Вилучені речові докази направлені на експертизу.

Потерпілий у важкому стані госпіталізований до реанімаційного відділення Тульчинської лікарні. За його життя борються лікарі.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 КК України (замах на вбивство). За скоєння такого правопорушення передбачено покарання до 15 років ув’язнення. Наразі слідчі проводять заходи по встановленню усіх обставин скоєння злочину.

ВИННИЦА.info