2 листоп. 2018 17:19

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

60

0

На Вінниччині чоловікові загрожує 10 років позбавлення волі за вбивство

На Вінниччині чоловікові загрожує 10 років позбавлення волі за вбивство

 На Вінниччині чоловікові загрожує 10 років позбавлення волі за вбивство жінки


На Вінниччині чоловікові загрожує 10 років позбавлення волі за вбивство

 У Моглилів-Подільському поліція затримала чоловіка, який був причетний до смерті 44-річної жмеринчанки. Під час сварки чоловік наніс декілька ножових поранень своїй знайомій, один з яких виявився проникаючим. Через 10 днів у лікарні потерпіла померла.

Про це повідомляє віддл комунікації ГУ НП у Вінницькій області.

31 жовтня працівники Жмеринського відділу поліції затримали 50-річного жителя с. Слобода Носківецька, який під час розпиття спиртних напоїв наніс проникаюче поранення черевної порожнини своїй односельчанці. Жінка одразу не звернулась за медичною допомогою і приховала факт нанесення їй ножового поранення. Через 10 днів у лікарні вона померла. Причину її смерті встановив судово-медичний експерт – розлитий перитоніт внаслідок проникаючого колото-різаного поранення.

Як розповів т.в.о. начальника Жмеринського відділу поліції Володимир Олексюк, поліція одразу ж почала встановлювати обставини та осіб, причетних до травмування загиблої. Опитавши її односельців та коло знайомих, працівники поліції з’ясували, що до її смерті причетний 50-річний місцевий житель. Під час розпиття спиртних напоїв в колі знайомих між ним та потерпілою виникла сварка через мобільний телефон.

Попередньо встановлено, що чоловік не зміг найти свій мобільний телефон та запідозрив у його крадіжці потерпілу. Аби жінка повернула телефон, він декілька разів вдарив її ножем. Наразі підозрюваний затриманий у процесуальному порядку. Своєї провини він не визнає.

Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження). Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу – тримання під вартою. За такий злочин чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі.
Відносно затриманого у Вінницькому міському суді триває розгляд кримінального провадження за обвинуваченням його у навмисному вбивстві жінки.

Вінниця.info


0
0