3 лют. 2016 17:12

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Економіка
0

51

0

На Вінниччині десятий рік поспіть оберуть «Кращу торгову марку Поділля»

На Вінниччині десятий рік поспіть оберуть «Кращу торгову марку Поділля»

 Підсумки конкурсу будуть підведені 17 лютого 


На Вінниччині десятий рік поспіть оберуть «Кращу торгову марку Поділля»

 3 лютого в Департаменті регіонального економічного розвитку ОДА відбулося засідання експертної комісії із визначення номінантів та переможців обласного конкурсу «Краща торгова марка Поділля - 2016».

Про це інформує Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА

На засіданні експертної комісії були визначені номінанти, яким запропоновано взяти участь у конкурсі та надати відповідні матеріали на розгляд комісії до 11 лютого.

Підсумки конкурсу будуть підведені 17 лютого під час відкриття в експоцентрі Вінницької торгово-промислової палати виставки-продажу «Купуй вінницьке».

Довідка:

Регіональний конкурс «Краща торгова марка Поділля» започаткований в 2007 році, та проводиться під егідою голови обласної державної адміністрації.

Торгово-промисловою палатою переможцям конкурсу надаються пільги щодо участі у виставках-продажах «Купуй Вінницьке», які будуть проходити в експоцентрі протягом року.

Підтримку переможцям конкурсу надає науково-виробниче підприємство «Аргон» із своєю мережею супермаркетів «Грош», «Корона» та магазинів крокової доступності «К- маркет».

Розвиток виробництва і торгівлі товарами, що виробляється в області, є одним із пріоритетів обласної державної адміністрації.

ВИННИЦА.info