26 квіт. 2017 10:38

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

76

0

На Вінниччині для сиріт та особливих дітей проведуть унікальні змагання

На Вінниччині для сиріт та особливих дітей проведуть унікальні змагання

У проекті "Здоровa нaція - нaція переможців" візьме участь сотня дітей з інтернатів та з особливими потребами


На Вінниччині для сиріт та особливих дітей проведуть унікальні змагання

13 трaвня у селі Пултівці Вінницького району стaртує блaгодійний проект "Здоровa нaція - нaція переможців". Її  організовує Укрaїнський Волонтерський Рухом. Він розрахований для дітей-сиріт та дітей з особливими потребами, які живуть на Вінниччині. Загалом беруть участь понад 100 хлопців та дівчат віком від 11 до 16 років.

«На дітей з різних інтернатів та дитячих будинків з області чекатимуть неймовірні змагання, організовані ВПК "СВІЙ" і не лише. Польова кухня, різні смаколики, смачні  напої, дискотека, та можливість побачити багато військової техніки, яку спеціально привезуть в цей день на територію нашого заходу. Діти отримають багато спортивного інвентарю: м’ячі, скакалки, лижі, баскетбольні щитки, боксерські груші та інше», - розповідає  Вінниця.info організатор заходу Діана Мороз.

У проекті ткож бере участь команда дітей з особливими потребами.

«Це команда діток з аутизмом. Для них це буде можливість провести гарно, активно час, отримати подарунки, та поспілкуватись з однолітками. Хочеться, щоб всі однаково могли розвиватись в нашому суспільстві», - продовжує Мороз.

У меті заходу не лише військове та патріотичне виховання, але й розвиток спорту в інтернатах та дитячих будинках нашої області.

«Тому, у кого є бажання долучитися до акції, підтримати сиріт спортивним інвентарем, чи одягом, будемо раді», - зауважила Діна.

 Вінниця.info