5 жовт. 2015 11:21

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

54

0

На Вінниччині дует грабіжників за ніч «обчистили» трьох перехожих

На Вінниччині дует грабіжників за ніч «обчистили» трьох перехожих

 Групу грабіжників затримали міліціонери у Жмеринці


На Вінниччині дует грабіжників за ніч «обчистили» трьох перехожих

 Працівники жмеринської міліції затримали двох зловмисників, які у вечірній час грабували перехожих. Хлопці з застосовуванням фізичної сили відбирали у потерпілих мобільні телефони, прикраси та гроші.

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС України у Вінницькій області.

До чергової частини Жмеринського райвідділу міліції майже одночасно звернулись троє місцевих жителів з заявами про пограбування. Заявники повідомили, що ввечері у центрі міста їх пограбували невідомі особи. Застосувавши силу, нападники відібрали у потерпілих мобільні телефони, срібну каблучку та гроші. У одного з потерпілих вирвали сумку з ноутбук «ASUS».

Як розповів в.о. начальника Жмеринського райвідділу міліції Володимир Олексюк, протягом кількох годин правоохоронці встановили та затримали злодіїв. Ними виявились 19 та 21-річні безробітні жителі сусіднього району. Один з них раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Речові докази вилучені.

Слідчим відділенням міліції відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження) та ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж). Зловмисникам загрожує покарання до 6 років ув’язнення.

ВИННИЦА.info